Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τιμές σούπερ σταρ διαμένει στο Παρίσι ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι, μένοντας σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της γαλλικής πρωτεύουσας, μετά τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Bild, ο Μέσι και η οικογένειά του, διαμένουν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Royal Monceau de Paris», το οποίο όμως έπεσε θύμα διαρρηκτών, παρά τα αυξημένα μέτρα προστασίας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, διαρρήκτες εισέβαλαν με κινηματογραφικό τρόπο στο ξενοδοχείο από την ταράτσα του κτιρίου και έφτασαν μέχρι τον 6ο όροφο, ένα πάτωμα πάνω από το δωμάτιο του Λιονέλ Μέσι. Εκεί παραβίασαν μία κλειδωμένη μπαλκονόπορτα και μπήκαν σε διαμέρισμα από όπου και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα μεγάλης αξίας, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από την ασφάλεια του ξενοδοχείου.

Μία ένοικος του ξενοδοχείου διαμαρτυρήθηκε στην διεύθυνση για τα μέτρα ασφαλείας και δήλωσε ότι της έκλεψαν ένα κολιέ, αξίας 3.500 ευρώ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας, σχεδόν 600 ευρώ και περίπου 2.300 ευρώ σε μετρητά.

Οπως είναι λογικό οι ένοικοι του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου έχουν θορυβηθεί (συμπεριλαμβανομένου του Λιονέλ Μέσι) με τις κάμερες του ξενοδοχείου να έχουν καταγράψει τις κινήσεις δύο ύποπτων ανδρών με μία τσάντα. Η αστυνομία του Παρισίου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA