Μενού
  • Α-
  • Α+

Με χρυσό σκόρερ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που μπήκε αλλαγή, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα και είναι μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο απίστευτος Βόλος του Αμπασκάλ ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ από 4-1 σε 4-4 μέσα σε 30 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε βαθμό στην Τούμπα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Superleague - Καθοριστικό το πέναλτι του Βιεϊρίνια που απέκρουσε ο Κλέιμαν στο 80'. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ έκανε περίπατο επικρατώντας 3-0 του Ατρόμητου κι έπιασε ΠΑΟΚ και Βόλο στη 2η θέση. Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΟΦΗ, καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 2-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2

Ενας μέτριος κι αναιμικός Ολυμπιακός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έφυγε με μεγάλη νίκη από τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 (61' πεν. Εραμούσπε - 17' Α. Καμαρά, 84' Ελ Αραμπί) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και τερματίζοντας το αήττητο του «Άγιαξ της Ηπείρου». Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν από μια πολύ δύσκολη έδρα, ανέκτησαν το προβάδισμα στη βαθμολογία και θα πάνε με ψυχολογία στη Γερμανία για τον αγώνα με την Άιντραχτ, στο πλαίσιο του Europa league.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (88΄ Μπρένερ), Ντομίνγκες, Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Περέα (86΄ Π. Τριάδης), Μιλιντσεάνου (76΄ Μορέιρα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ- Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης (67΄ Ελ Αραμπί), Μασούρας (79΄ Ροντρίγκες), Αγκιμπού Καμαρά (79΄ Βαλμπουενά), Ονιεκούρου (46΄ Εμβιλά), Τικίνιο (88΄ Παπαδόπουλος).

ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 3-0

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε η καριέρα του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ΑΕΚ. Η Ένωση όχι απλώς επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, αλλά εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Τούμπας και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο. Τα γκολ σημείωσαν οι Αραούχο (24΄), Τσούμπερ (78΄πεν.) και Βράνιες (80΄).

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμάνσκι (68΄ Λε Ταλέκ), Σιμόες (84΄ Σάκχοφ), Γκαρσία (67΄ 'Αμραμπατ), Γέβτιτς (35΄λ.τρ. Μάνταλος), Τσούμπερ, Αραούχο (84΄ Ανσαριφάρντ)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Καστεγιάνο, Βασιλαντωνόπουλος, Στρούγγης, Χατζηϊσαίας, Γκαλβάο, Ντένιτς, Σάλομον, Κλωναρίδης, Μουνίθ (69΄ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (69΄ Μπεντινέλι)

ΠΑΟΚ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 4-4

Ενα ασυνήθιστο σε διακύμανση και εξέλιξη παιχνίδι ήταν αυτό που έγινε στην Τούμπα, με τις δυο ομάδες της κορυφής του πρωταθλήματος και με τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα 4-4 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Βόλο. Παιχνίδι με πολλές επιθέσεις, πολλά γκολ, πολλά αμυντικά λάθη από την πλευρά των γηπεδούχων, που είχαν και χαμένο πέναλτι, πολλές κίτρινες κάρτες και ανάλογα νεύρα, αλλά και με ωραία γκολ και συναρπαστική εξέλιξη. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (71' Ροντρίγκο), Σβαμπ (70' Ελ Καντουρί), Εσίτι, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (88' Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς (82΄ Μιτρίτσα), Άκπομ (82' Σφιντέρσκι).

ΒΟΛΟΣ (Γκιγιέρμο Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (56' Ροσέρο), Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης (79΄ Ρινέρ), Μπαριέντος {79' Νίνης), Ρεγκατίν, Φερνάντες (91' Γκιουλέν), Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΦΗ 1-2

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε ο ΟΦΗ, καθώς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής επικράτησε στο Αγρίνιο του Παναιτωλικού με 2-1. Μάλιστα, η ομάδα του Ηρακλείου έφτασε στο «τρίποντο» με ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει από γκολ του Καρέλη, μόλις στο 7ο λεπτό. Το αυτογκόλ του Μαλή στο 17' έφερε το ματς «στα ίσια» και το πέναλτι του Νέιρα στο 61΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Βργκοτς, Λούι (79΄ Χρ. Μπελεβώνης), Βέργος, Ντουάρτε, Βαρόνε, Αντούνες (78΄ Αποστολάκης), Μόρσεϊ (63΄ Ζεστέντ), Μαλής, Τσιγγάρας (63΄ Φλόρες), Καρέλης (78΄ Κορνέλιους).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Πασαλίδης (74΄ Σελίμοβιτς), Μαρινάκης, Λάμπρου (69΄ Ντουρμισάι), Νέιρα, Φαν Ντάινεν (70΄ Γιαννούλης), Βούρος, Γκαγιέγκος, Τοράλ (57΄ Καστάινιος), Μεγιάδο, Μπαλογιάννης.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης 0-1

Παναθηναϊκός - Ιωνικός 4-1

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΟΚ - ΝΠΣ Βόλος 4-4

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-2

ΑΕΚ - Ατρόμητος 3-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1-2

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021

19:30 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία - Aρης (CS1)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA