Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί να έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο, όμως δεν θα πάψει ποτέ να είναι μια μηχανή παραγωγής χρημάτων! Αυτός είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ! Ο Αγγλος σούπερ σταρ, στα 46 του χρόνια, δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί το δημόσιο πρόσωπο που όλοι θα ήθελαν να κλέψουν λίγη από τη λάμψη του. Το βέβαιο είναι πως οι διοργανωτές του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 θα βγάλουν από την τσέπη το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 150 εκατομμυρίων λιρών για να τον κάνουν κεντρικό πρόσωπο του Μουντιάλ του Κατάρ!

Ο «Ντέιβ» που ήταν «κεντρικό πρόσωπο» και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, φυσικά και δέχτηκε με μεγάλη χαρά την τιμή, αλλά και την... προσφορά του Κατάρ και θα παρουσιαστεί και επίσημα μέσα στον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας «Sun», αλλά και της «Daily Mail» ο Αγγλος σταρ τον Νοέμβριο θα βρεθεί σε ειδική εκδήλωση στο Κατάρ, όπου θα ανακοινωθεί ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των διοργανωτών. Το συμβόλαιό του θα αγγίξει τα 180 εκατομμύρια ευρώ και στα καθήκοντά του θα είναι η προώθηση όχι μόνο του Μουντιάλ, αλλά και του πολιτισμού και αθλητισμού του Κατάρ για την επόμενη δεκαετία.

Η μία και μοναδική του ένσταση

Αλλωστε ο ίδιος βρέθηκε και πρόσφατα στη Ντόχα, όπου έκανε και τις τελικές επαφές, εκφράζοντας κάποιες ενστάσεις. Αυτές είχαν να κάνουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη διαφορετική αντιμετώπιση που τυγχάνουν γυναίκες και ομοφυλόφιλοι, αλλά και ορισμένες καταγγελίες για τις συνθήκες εργασίας στα έργα υποδομής του Μουντιάλ, όπου έχουν χάσει τις ζωές τους χιλιάδες άνθρωποι. Ο Μπέκαμ φέρεται να έλαβε τις απαραίτητες εγγυήσεις των διοργανωτών και της κυβέρνησης, σχετικά με τη βελτίωση της κατάστασης με τη νομοθεσία για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην αραβική χώρα και κάπως έτσι προχώρησε η συμφωνία «μαμούθ». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA