Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο -1 από την κορυφή παραμένει η ΑΕΚ καθώς ξεπέρασε δύσκολα (2-1) το εμπόδιο του μαχητικού Αρη στο ΟΑΚΑ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχασε έδαφος, μένοντας στην «λευκή» ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Ισοπαλίες έφεραν επίσης ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) αλλά και ο Ατρόμητος (2-2) με τη Λαμία.

Αναλυτικά, οι σημερινές αναμετρήσεις για τη Super League:

ΑΕΚ – Αρης 2-1

Τρία στα τρία για την ΑΕΚ του Αργύρη Γιαννίκη, που επικράτησε σήμερα 2-1 του Aρη στο ΟΑΚΑ, παρουσία περίπου 25.000 θεατών. Με τα γκολ του Μήτογλου (16΄) και Μάνταλου (37΄πεν.) η Ένωση πήρε τους τρεις βαθμούς που τη διατηρούν στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League μετά τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής. Για τον 'Αρη μείωσε ο Ματέο Γκαρσία στο 73΄, δυο λεπτά μετά την αποβολή του Μήτογλου. 

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες: Ρότα, Σιμόες, Τζαβέλλας, Βράνιες - Φαμπιάνο, Τζέγκο, Καμαρά, Ιτούρμπε

Κόκκινη: Μήτογλου (71΄)

AΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Ρότα (26΄ Μισελέν), Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι (77΄ Τζαβέλλας), Τάνκοβιτς (60΄ Λιβάι Γκαρσία), Μάνταλος (60΄ Λε Ταλέκ), Τσούμπερ, Ανσαριφάρντ (77΄ Αραούχο)

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο (61΄ Σάσα), Εντιαγέ (77΄ Ιτούρμπε), Ματέο Γκρασία, Γκάμα (61΄ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (88΄ Χαϊροβιτς), Καμαρά

Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 0-0

Ο ΟΦΗ βρήκε τον τρόπο να μπλοκάρει όλα τα «όπλα» και τον εφετινό, επιθετικό «οίστρο» του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης», φεύγοντας από το γήπεδο με το 0-0 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Πρώτη εντός έδρας απώλεια για τους «πράσινους», μετά από τρεις σερί νίκες στο γήπεδο της Λεωφόρου, παρέμειναν αήττητοι οι Κρητικοί μακριά από την έδρα τους για τέταρτο ματς φέτος (3 ισοπαλίες και μία νίκη). 

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Βέλεθ, Σάρλια - Μεγιάδο, Μαρινάκης, Νέιρα (κάρτα στον πάγκο), Επασί

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Χατζηγιοβάνης (80’ Μπουζούκης), Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος (60’ Μαουρίσιο), Βιτάλ (81’ Παλάσιος), Καρλίτος, Ιωαννίδης (63’ Βιγιαφάνιες)

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Νέιρα (22’ λ. τρ. Καμάου), Γκαγιέγος, Τοράλ, Λάμπρου (80’ Γιαννούλης), Ντουρμισάι (72’ Καστάνιος)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το επαρχιακό ντέρμπι στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Αστέρα Τρίπολης, με τις ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και ύστερα από ένα δυνατό παιχνίδι, με φάσεις, αποβολή και διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων για το γκολ του «Άγιαξ της Ηπείρου».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδρέας Γκάμαρης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 82΄ Μπαράλες

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Καραχάλιος - Μουνάφο, Σανταφέ, Γκαρθία, Τσιφτσής

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Οικονομόπουλος (86΄ Μίνα), Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Σάλιακας, Μπρένερ (43΄ Μέντες), Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου (76΄ Λώλης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Γκαρθία (90΄+4 Κανελλόπουλος), Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Σανταφέ (66΄ Βαλιέντε), Μουνάφο (27΄ Ιγκλέσιας), Ριέρα (90΄+4 Τασουλής), Σίτο, Σονί (66΄ Γκόμεζ), Μπαράλες.

Λαμία – Ατρόμητος 2-2

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η «αυλαία» της σημερινής ημέρας στη Super League, Λαμία και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε δύο φορές με τους Στρούγγη (19΄) και Βασιλαντωνόπουλο (58΄) για να ισοφαρίσουν ισάριθμες φορές οι γηπεδούχοι με τους Παπαδόπουλο (αυτ. +45) και Αραμπούλι (79΄). Έτσι, ο Ατρόμητος παραμένει ουραγός στο πρωτάθλημα με μόλις 3 βαθμούς, μετά από 8 αγωνιστικές, ενώ η Λαμία έχει 6 βαθμούς. 

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Ντένιτς, Σάλομον

Οι συνθέσεις:  

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (63΄ Προβυδάκης), Αντέτζο, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (63΄ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο, Καραμάνος (63΄ Ελευθεριάδης), Τιρόνε (78΄ Τσούκαλος), Μανούσος (85΄ Μαζουλουξής), Αραμπούλι

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος (86΄ Μουνίθ), Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Καστεγιάνο, Ντένιτς (67΄ Νάτσος), Σάλομον, Καρτάλης (75΄ Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (75΄ Κιβρακίδης), Κουλούρης

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής: 

  • Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-2
  • ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης 4-1
  • Λαμία - Ατρόμητος 2-2
  • Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 0-0
  • ΑΕΚ - Αρης 2-1
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-1
  • Ιωνικός - Βόλος
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA