Μενού
  • Α-
  • Α+

Τον... μπελά του βρήκε ο Ελληνας διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Μανωλάς καθώς δεν του επιτράπηκε στη Νάπολη η επιβίβαση σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, καθώς είχε πάνω του το ποσό των 20.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, ο Ελληνας αμυντικός είχε πάρει άδεια από την ομάδα του, Νάπολι, για να ταξιδέψει στην Ελλάδα, για να εξεταστεί από δικό του γιατρό για έναν τραυματισμό που έχει. Ετσι επιχείρησε να πετάξει από τη Νάπολη με προορισμό την Αθήνα, όμως δεν τον άφησαν να περάσει από τον έλεγχο στο αεροδρόμιο, καθώς είχε πάνω του το... διπλάσιο χρηματικό ποσό από το επιτρεπόμενο! Συγκεκριμένα ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε μαζί του 20.000 ευρώ, ενώ το όριο είναι στις 10.000. Μάλιστα επειδή πήγε να παραβεί τη νομοθεσία τιμωρήθηκε και με χρηματικό πρόστιμο.

O Μανωλάς έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά την τρέχουσα σεζόν από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να μετράει μόλις τέσσερις συμμετοχές σε Serie A και τρεις στο Europa League.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA