Μενού
  • Α-
  • Α+

Ημέρα γηπεδούχων σήμερα στην 15η αγωνιστική της Super League. Την αρχή έκανε ο Ολυμπιακός με το φτωχό 1-0 επί της Λαμίας. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη Λεωφόρο 2-0 τον κακό του δαίμονα ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο ΠΑΟΚ με δύο πέναλτι κατάφερε τελικά να κάμψει με 3-2 την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης. 

Ολυμπιακός - Λαμία 1-0

Ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό, ο οποίος επικράτησε 1-0 της Λαμίας στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Ο Μαροκινός φορ μπορεί να έχασε πέναλτι στο 19’, αλλά τρία λεπτά μετά πέτυχε το μοναδικό γκολ, νικώντας τον εντυπωσιακό Μπόγιαν Σαράνοφ που κράτησε χαμηλά το δείκτη του σκορ.   

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μπουχαλάκης (57’ Καμαρά Μ.), Εμβιλά, Λόπες (76’ Ονιεκούρου), Ελ-Αραμπί (76’ Τικίνιο), Παπασταθόπουλος, Μασούρας (57’ Ροντρίγκες), Καμαρά Α. (90’+1’ Μπα Ο.), Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ.  

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανδάρης (85’ Τσούκαλος), Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης (67’ Μανουσάκης), Νούνιες (67’ Ταϊρόν), Ρόμανιτς, Αραμπούλι. 

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Με την «αύρα» της Λεωφόρου και πρωταγωνιστές τους Λούκας Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο Σιλβέιρα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League, σημείωσε την 5η νίκη του στα τελευταία 6 παιχνίδια κι αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας κι εντός των ευρωπαϊκών «εισιτηρίων». Οι Μαουρίσιο και Σάντσες χάρισαν το τρίποντο στους «πράσινους» που προσπέρασαν την ομάδα των Ιωαννίνων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (90’ Αλεξανδρόπουλος), Αϊτόρ (67’ λ. τρ. Μακέντα), Βιγιαφάνιες, Παλάσιος (80’ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (67’ Βιτάλ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Κάργας, Πίρσμαν, Σνάιντερ (86΄ Λώλης), Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι (73’ Μπρένερ), Περέα (76’ Μορέιρα), Μιλιντσεάνου (86’ Λιάσος).

ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης 3-2

Με την  "ψυχή στο στόμα" και με δυο πέναλτι κατάφερε να αρπάξει τη νίκη ο ΠΑΟΚ (3-2) από τον ψυχωμένο Αστέρα Τρίπολης που προηγήθηκε νωρίς και έκανε δύσκολη την ζωή των γηπεδούχων για 90 λεπτά στην παγωμένη Τούμπα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ (86' Βιεϊρίνια), Κρέσπο, Μιχάι (71' Ινγκασον), Λύρατζης, Τσιγγάρας (71΄Σβαμπ), Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ (71' Μουργκ), Αουγκούστο, Α.Ζίβκοβιτς και Άκπομ (85' Σφιντέρσκι)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Καρμόνα (90'  Μπενίτο), Άλβαρεζ, Μουνάφο, Βαλιέντε (90' Βαλιέντε), Κρέσπι (61' Ρούμπεν Γκαρσία), Σίτο (46' Τιλίκα), Σόνι και Μπαράλες (68' Ριέρα).

Τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής

Σάββατο (18/12)

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-1

Κυριακή (19/12)

Ολυμπιακός – Λαμία 1-0

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-2

Δευτέρα (20/12)

19:30 ΑΕΚ – ΟΦΗ

19:30 Άρης – Ιωνικός

*Βόλος – Απόλλων Σμύρνης (αναβολή)

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA