Μενού
  • Α-
  • Α+

Είναι αλήθεια, ότι στο τελευταίο κύμα της πανδημία του κορονοϊού, όλο και περισσότεροι star της showbiz, καλλιτέχνες, αλλά και κορυφαίοι αθλητές, βρίσκονται θετικοί. Σε αυτό προφανώς έχει παίξει ρόλο και η ταχύτατη μετάδοση της μετάλλαξης Ομικρον και κάπως έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής 2 Ιανουαρίου, η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε ότι ο Λιονέλ Μέσι διαγνώστηκε θετικός.

Διαβάστε ακόμη: Μακρόν για Ομικρον: Οι επόμενες βδομάδες θα είναι δύσκολες

Οι Παριζιάνοι γνωστοποίησαν μέσω των λογαριασμών τους στα social media πως ο Αργεντινός σταρ της ομάδας τους βρέθηκε θετικός σε έναν από τους πολλούς διαγνωστικούς ελέγχους που υποβάλλονται οι αθλητές αυτού του επιπέδου και έτσι ο Μέσι θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον μια εβδομάδα, καθώς έχει ήδη μπει σε καραντίνα και ακολουθεί τα πρωτόκολλα.

Ο 34χρονος άσος πέρασε τις διακοπές του στην πατρίδα του, όπου έδωσε το «παρών» σε αρκετά… πάρτι, όπως αποκάλυψαν τα Μέσα της χώρας.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1477603542986809344?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA