Μενού
  • Α-
  • Α+

Την πρώτη του ήττα στη σεζόν γνώρισε ο Ολυμπιακός και μάλιστα στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου έχασε με 2-1 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο στον πρώτο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων. Ετσι, ο Παναιτωλικός λίγες ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία του και τον Ολυμπιακό, έχοντας ως σκόρερ τους Μεντόσα (23') και Καρέλη (60') και ενώ ο Ελ Αραμπί είχε ανοίξει το σκορ για τους Πειραιώτες στο 13'. Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια θα έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν την υπόθεση πρόκριση στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης.

Διαβάστε ακόμη: Πάκο Χέντο: Πέθανε ο θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-1

Ο Ολυμπιακός στην πρώτη φάση που δημιούργησε άνοιξε το σκορ. Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί συνδυάστηκαν, ο Γάλλος έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Μαροκινός με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ελ Αραμπί έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όμως η κεφαλιά του αποκρούστηκε από τον Ανέστη, που έκανε ντεμπούτο σήμερα με τα «καναρίνια».

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 23', μετά από φάση διαρκείας. Αρχικά, μετά από γέμισμα του Μεντόσα, η προβολή του Ντουάρτε σταμάτησε στο δοκάρι. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να απομακρύνουν, ο Βέργος επιχείρησε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Μεντόσα, ο οποίος με συρτό σουτ νίκησε τον Κρίστινσον και ισοφάρισε σε 1-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο. Ο Παναιτωλικός ήταν αυτός που «πήρε κεφάλι» στο 60', με ωραίο πλασέ του Καρέλη μετά από κάθετη του (κορυφαίου του αγώνα) Μεντόσα. Λίγο αργότερα, μάλιστα, ο Βέργος έστειλε κι αυτός με τη σειρά του τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχων υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 4-0

Το «εισιτήριό» του για την ημιτελική φάση του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδας, «σφράγισε» ο Παναθηναϊκός μετά το εμφατικό 4-0 επί της Αναγέννησης Καρδίτσας στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και πλέον η ρεβάνς της Τρίτης (25/01) έχει... διαδικαστικό χαρακτήρα. Σε τρομερά κέφια ο Ματέους Βιτάλ, ο οποίος σημείωσε τα δύο πρώτα τέρματα (6' και 20' )των «πράσινων», δύο ασίστ (προς τον Βραζιλιάνο) και ένα γκολ από τον Αϊτόρ (32'), «κερασάκι» στην τούρτα από τον Καρλίτος (42'), με τρομερό ψηλοκρεμαστό πλασέ λίγο πριν το ημίχρονο. Τίποτα όμως, δεν άλλαξε στο β' μέρος με τους «πράσινους» να κάνουν μια 45λεπτη αγγαρεία.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA