Μενού
  • Α-
  • Α+

Μια ακόμη ανείπωτη τραγωδία, μετράει το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς, μέσα σε λίγα λεπτά, ο νεαρός αθλητής της Ηλιούπολης, Αλέξανδρου Λάμπι, έφυγε από τη ζωή, την ώρα του αγώνα με την Ερμιονίδα.  

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Λάμπι: Παίκτης της Ηλιούπολης κατέρρευσε σε αγώνα - Κλειδωμένος στα αποδυτήρια ο απινιδωτής

 

Ο παίκτης θα έκλεινε σε λίγες ημέρες τα 22 του χρόνια, αλλά η μοίρα δεν στάθηκε καλή μαζί του. Ο Αλέξανδρος Λάμπι κατέρρευσε στο ξεκίνημα του αγώνα της Γ' Εθνικής στο γήπεδο της Ηλιούπολης και δεν συνήλθε ποτέ.

Ο Λάμπι ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα Σμύρνης και το 2019 έγινε επαγγελματίας, έχοντας «κερδίσει» το συμβόλαιο με τις καλές του εμφανίσεις στα τμήματα υποδομών. Για ένα εξάμηνο, το 2020 αγωνίστηκε ως δανεικός στη Γ' Εθνική με τη φανέλα της Καλλιθέας, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο.

Από το καλοκαίρι του 2020, ο «Αλέκος», όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι και συμπαίκτες του, αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη. Φέτος κατέγραψε με τη φανέλα του «Ήλιου» 12 συμμετοχές σε Γ' Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Η θλίψη για τον θάνατο του νεαρού παίκτη στην οικογένεια της Ηλιούπολης είναι ανείπωτη, καθώς συμπαίκτες και αντίπαλοι παρακολουθούσαν ανήμποροι τις τελευταίες του στιγμές, όταν τα μέλη των ιατρικών επιτελείων και οι διασώστες προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά μάταια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA