Μενού
  • Α-
  • Α+

Eνταση επικράτησε σε αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (5/2) ανάμεσα στον Αρη Κασσανδρείας και τον Ανθεμούντα Γαλάτιστας σε αγώνα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στη Χαλκιδική. Σύμφωνα με καταγγελίες στην Αστυνομία, στο 70ο λεπτό του αγώνα στο δημοτικό στάδιο Κασσανδρείας και πιθανόν μετά από μια απόφαση του διαιτητή, ξεκίνησε συμπλοκή ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και παράγοντες των δύο ομάδων.

Δύο άτομα, ένας παίκτης του Αρη Κασσανδρείας και ο προπονητής του Ανθεμούντα Γαλάτιστας κατήγγειλαν τον τραυματισμό τους και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Πολυγύρου για προληπτικές εξετάσεις. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως πριν από τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού...

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, στις καταθέσεις τους οι εμπλεκόμενοι δεν υπέδειξαν τα άτομα που τους επιτέθηκαν και έτσι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. Οι διαιτητές αποχώρησαν στα αποδυτήρια την ώρα του επεισοδίου. Σημειώνεται ότι πριν την έναρξη του αγώνα δεν ζητήθηκε αστυνομική παρουσία, ωστόσο κλήθηκε όταν ξεκίνησε το επεισόδιο. Η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας και έχει ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

Συγκεκριμένα, τα αίματα «άναψαν» όταν η ομάδα της Κασσάνδρας ζήτησε πέναλτι και ο διαιτητής Μπισούκης έδειξε την κίτρινη κάρτα στον επιθετικό για «θέατρο». Στο φύλλο αγώνα καταγράφηκε ότι υπήρξε προσωρινή διακοπή με μαζικές διαμαρτυρίες από παίκτες και παράγοντες των γηπεδούχων, ενώ είχαμε και είσοδο οπαδών, οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον προπονητή της Γαλάτιστας, Γιάννη Κάρτα, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο αιμόφυρτος και μετέβη στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Σα να μην έφτανε αυτό, τραυματίστηκε και ο ποδοσφαιριστής Φώτης Ρίτσα της Κασσάνδρας, ενώ χτυπήθηκαν κι άλλοι παίκτες εκατέρωθεν. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Κώστας Σουάνης δήλωσε: «Ήταν μια παράνοια αυτό που έγινε, δεχθήκαμε επίθεση από αγνώστους, σε κάποια στιγμή έβλεπα μόνο ανθρώπους με άγνωστα μπουφάν γύρω μου. Πραγματικά είναι ντροπή αυτό που συνέβη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA