Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς νικητή, χωρίς γκολ (0-0) και με ανοιχτούς λογαριασμούς τελείωσε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και τον Κυπελλούχο Ελλάδος της τελευταίας σεζόν, ΠΑΟΚ, οι οποίοι θα λύσουν τις διαφορές αυτές την Τετάρτη του Πάσχα στον Πειραιά στο επαναληπτικό παιχνίδι της διοργάνωσης με έπαθλο την μια θέση στον τελικό. Το παιχνίδι είχε πάθος και δύναμη αλλά λιγοστές ευκαιρίες και φάσεις.

Ουσιαστικά παίχτηκε ποδόσφαιρο με αρκετές σκοπιμότητες και άλλες τόσες καθυστερήσεις αφού πρώτο μέλημα των δυο ομάδων ήταν να μην δεχτούν γκολ, κάτι που το κατάφεραν. Ηταν όμως το μόνο που κατάφεραν σε ένα παιχνίδι με πολύ δυνατές μονομαχίες και σκληρά μαρκαρίσματα. Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Διαιτητής: Ντανιέλε  Κίφι (Ιταλία)

Κίτρινες: Ακπομ, Αουγκούστο, Μανωλάς, Λαλά, Παπασταθόπουλος.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (66' Μιτρίτσα), Αν. Ζίβκοβιτς και Άκπομ (79' Ολιβέϊρα).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (87' Κουντέ), Μασούρας (93' Βρουσάϊ), Ροντρίγκες (79' Καρβάλιο) και Τικίνιο (79' Ελ Αραμπί).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA