Μενού
  • Α-
  • Α+

Η... βόμβα μεγατόνων στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έσκασε! Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Έρλινγκ Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ και έκανε το  το πρώτο «μπαμ» του καλοκαιριού. Οι Πολίτες έκαναν και επίσημα δικό τους τον 21χρονο Νορβηγό επιθετικό, ο οποίος κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας «χρυσό» συμβόλαιο!

Διαβάστε ακόμη: Εϊντριαν Πέιν: Συγκλονίζει βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας  

Η Μάντσεστερ Σίτι ενεργοποίησε τη ρήτρα του Χάαλαντ, η οποία ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Με το μπόνους υπογραφής και με την προμήθεια των ατζέντηδων, το ποσό ανεβαίνει στα 100 εκατομμύρια. Ο Νορβηγός επιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2027 και θα παίρνει 465 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο Χάαλαντ αγωνιζόταν στην Ντόρτμουντ από τον Ιανουάριο του 2020. Με τη γερμανική ομάδα έχει αγωνιστεί σε 88 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 85 γκολ και μοιράζοντας 23 ασίστ. Η ενημέρωση της Μάντσεστερ Σίτι: «Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έφτασε σε συμφωνία με την Ντόρτμουντ για τη μεταγραφή του Έρλινγκ Χάαλαντ από την 1η Ιουλίου του 2022. Απομένουν οι τελικοί όροι με τον παίκτη».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA