Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε από την κόλαση στον παράδεισο, καθώς νίκησε με 3-2 την Αστον Βίλα και κατέκτησε και τον φετινό τίτλο στην Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έως το 69ο λεπτό έχανε με 2-0 από την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ και έβλεπε να χάνει μέσα από τα χέρια της τον τίτλο, αλλά ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο Β' μέρος, ήταν αυτός που οδήγησε τους «πολίτες» με δύο γκολ στη νίκη και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στην 38η και τελευταία αγωνιστική του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. 

Διαβάστε ακόμη: Παναθηναϊκός: Υπογραφή συμβάσεων με τον Δήμο Αθηναίων για τη Διπλή Ανάπλαση του Βοτανικού - Ξεκινούν τα έργα

Να σημειωθεί πως και πριν από δέκα χρόνια η Σίτι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στο ματς με την ΚΠΡ, αλλά με το θρυλικό γκολ του Κουν Αγκουέρο στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, στην τελευταία πάλι αγωνιστική, είχε νικήσει με 3-2 και είχε φθάσει στην κατάκτηση της πρωτιάς. Τότε ήταν ο Αγκουέρο, σήμερα ήταν ο Γκουντογκάν.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ νίκησε με 3-1 τη Γουλβς στο «Ανφιλντ», αλλά δεν μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Από εκεί και πέρα η Λιντς νίκησε στην έδρα της Μπρέντφορντ με 2-1 και παρέμεινε στην Premier League, ενώ η Μπέρνλι ακολουθεί Νόριτς και Γουότφορντ στον υποβιβασμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA