Μενού
  • Α-
  • Α+

Την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του πήρε όπως όλα δείχνουν ο Ορέστης Καρνέζης. Ο διεθνής τερματοφύλακας που την τελευταία δεκαετία έκανε καριέρα στο εξωτερικό, κυρίως στα γήπεδα της Ιταλίας, αποδεσμεύθηκε στα 36 του χρόνια από τη γαλλική Λιλ και σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει  έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Διαβάστε ακόμη: Από τον Αμπράμοβιτς στον Μποέλι - Tο πιο ακριβό deal στην ιστορία των σπορ 

Αρχισε την επαγγελματική του καριέρα στα τέλη της δεκαετίας του 2000 με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, εκεί που έμεινε μέχρι και το 2013 πριν μετακομίσει στη Βόρεια Ιταλία και την Ουντινέζε. Αρχικά έπαιξε δανεικός στη Γρανάδα όμως στη συνέχεια αποτέλεσε τον βασικό κίπερ της ομάδας. Ακολούθησαν η Γουότφορντ στην Αγγλία, η Νάπολι στον ιταλικό Νότο και την τελευταία διετία η γαλλική Λιλ.

Ο Καρνέζης φόρεσε 49 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας των ανδρών, με κορυφαία στιγμή φυσικά τη συμμετοχή στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία που ήταν η βασική επιλογή του Φερνάντο Σάντος για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA