Μενού
  • Α-
  • Α+

Βήμα παραμονής στη Super League έκανε η Λαμία, νικώντας 2-1 εκτός έδρας τη Βέροια, στον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου/παραμονής στη μεγάλη κατηγορία. Μπεχαράνο στο 7΄ και Μανούσος στο 81΄ πέτυχαν τα γκολ των νικητών, που πλέον καλούνται να «σφραγίσουν» τη θέση τους στα «σαλόνια» στη ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου (18/6), στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος».

Διαβάστε ακόμη: Παναθηναϊκός: Ανανέωσε ως το 2024 ο Χουάνκαρ

Το ματς ξεκίνησε με γρήγορο γκολ για τη Λαμία, μόλις στο 7ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο 20΄ και στο 24΄χωρίς επιτυχία. Η Βέροια απείλησε εκ νέου στο 40΄, όταν ο Σαράνοφ απέκρουσε το σουτ του Πεταυράκη μέσα από την περιοχή, αλλά και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Σαράνοφ να λέει ξανά «όχι». Η μακεδονική ομάδα συνέχισε να πιέζει και στο β΄ ημίχρονο, αλλά η κεφαλιά του Φοφανά στο 48΄ και το δυνατό σουτ του Κάτσε στο 59΄ δεν βρήκαν στόχο. Τελικά, η Βέροια βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 77΄, με τον Γιάννη Πασά. Η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόνο τέσσερα λεπτά, καθώς στο 81΄ ο Μανούσος χάρισε στη Λαμία την νίκη.

Οι συνθέσεις:

ΒΕΡΟΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος, Πεταυράκης, Μαραγκός, Δημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαβριηλίδης (77΄ Μπλέτσας), Κάτσε (81΄ Οικονόμου), Φοφανά (60΄ Κουατένγκ), Μούργος (81΄ Καπνίδης), Πασάς, Γιακουμάκης

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σιμόν, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (57΄ Νούνιες), Μπεχαράνο (70΄ Γκέντσογλου), Τιρόνε (46΄ Ρόμανιτς), Μανούσος (88΄ Προβυδάκης), Καραμάνος

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA