Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Ολντ Τράφορντ καθώς φέρεται να έχει ζητήσει να αποχωρήσει απο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη η Τσέλσι... καιροφυλακτεί για να κινηθεί για την απόκτησή του, αν τελικά αποδεσμευθεί!

Σύμφωνα με το Athletic οι Λονδρέζοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο σταρ εάν αυτός αποχωρήσει από το Μάντσεστερ. Ο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο ενώ και η Γιουνάιτεντ δεν δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει. Ωστόσο ο 37χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει έτοιμος να φύγει για δεύτερη φορά από τους «κόκκινους διαβόλους» και μάλιστα δεν ήταν παρών -για οικογενειακούς λόγους- στην πρώτη συνάντηση της ομάδας του εν όψει της νέας σεζόν.

Οπως σημειώνει το δημοσίευμα ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, είναι θαυμαστής του Ρονάλντο, αλλά οποιαδήποτε απόφαση για το αν θα τον υπογράψει προϋποθέτει εκτός των άλλων και συζήτηση του Γερμανού προπονητή και του Πορτογάλου διεθνούς για το πώς θα μπορούσε να ενταχθεί στο σύστημα και το στυλ της Τσέλσι.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA