Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την επικείμενη απόκτηση του Νοτιοκορεάτη μέσου Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, ο Ολυμπιακός «φορτσάρει» για να κλείσει και τον Ισραηλινό αριστερό μπακ της Χάποελ Τελ Αβίβ, Ντόρον Λάιντνερ. Ο 20χρονος άσος έμεινε εκτός αποστολής από το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της ισραηλινής ομάδας με την Ραντνίσκι στη Σερβία και είναι πολύ πιθανό μέχρι το βράδυ της Τρίτης (26/7) να ταξιδέψει στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους περσινούς πρωταθλητές Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία άφιξης του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ στην Ελλάδα, με τον Νοτιοκορεάτη μέσο που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, να αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του τριετές συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το αεροπλάνο που θα μεταφέρει το διεθνή άσο θα προσγειωθεί στην Ελλάδα στις 12:30 και αμέσως μετά ο παίκτης θα περάσει από τα καθιερωμένα ιατρικά και εργομετρικά τεστ. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ, όπου θα θα υπογράψει το συμβόλαιο που θα του προσφέρτει ο Ολυμπιακός. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν η ανακοίνωση της μεταγραφής του Χουάνγκ Ιν-Μπέομ θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης (26/7) ή ανήμερα της ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα (27/7, 22:00).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA