Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενα απίστευτο σκηνικό καταγράφηκε από κάμερα στην Αυστρία, όταν μετά το τέλος του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Τορίνο, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας ήρθαν στα χέρια, καθώς ήταν απογοητευμένοι από την εικόνα της ομάδας τους και κυρίως από τις νέες μεταγραφές. Όπως μετέδωσαν ΜΜΕ της Ιταλίας, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Νταβίντε Βανιάτι  και ο προπονητής Ιβάν Γιούριτς στην αρχή αντάλλαξαν βρισιές και μετά... μπουνιές για να τους χωρίσουν οι ψυχραιμότεροι.

Διαβάστε ακόμη: Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός φέρνει εξελίξεις - Ζητούν απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς

Ιβάν Γιούριτς και Νταβίντε Βανιάτι είχαν διαφορές για το μεταγραφικό σχεδιασμό της Τορίνο και τις έλυσαν όχι με τον πιο ωραίο τρόπο! Οι δυο τους έπαιξαν κυριολεκτικά ξύλο μετά από έντονη συζήτηση που είχαν στο κέντρο προετοιμασίας στην Αυστρία κατά την ώρα που κατευθύνονταν προς το πάρκινγκ. Ο προπονητής όπως δείχνει η κάμερα διαφωνεί με αυτά που ακούει από τον αθλητικό διευθυντή και του κάνει επίθεση! Συγκεκριμένα, ο Βανιάτι ακούγεται να λέει ότι «...εγώ φτιάχνω την ομάδα» και ο Γιούριτς τον αμφισβήτησε. Όλα αυτά μόλις 17 ημέρες πριν από την σέντρα στη Serie A, ενώ το επίμαχο βίντεο που τραβήχτηκε πιθανότατα από κάποιο δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει η ομάδα έκανε τον γύρο του κόσμου, με τους δύο άνδρες να γίνονται viral!

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η φασαρία έγινε γύρω από τον αμυντικό Γκλέισον Μπρέμερ που μεταγράφηκε στη Γιουβέντους έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών, αλλά και τον αρχηγό της ομάδας, Αντρέα Μπελότι που έμεινε ελεύθερος, ενώ την ίδια στιγμή, η ομάδα ξόδεψε 13 εκατομμύρια λίρες για την ενίσχυσή της. Αυτή φέρεται να είναι και η αιτία που οδηγήθηκε στα άκρα η σχέση των δύο ανδρών, ενώ ο τιμ μάνατζερ της Τορίνο, Μάριο Πελέγκρι, ήταν αυτός που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει και να ηρεμήσει τους δύο άνδρες που έχασαν την ψυχραιμία τους.  

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA