Μενού
  • Α-
  • Α+

Πολύ κοντά σε μια ακόμα συμμετοχή στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League βρίσκεται η Μπενφίκα καθώς η ομάδα του Βλαχοδήμου επικράτησε 2-0 στο Λοντζ της Ντιναμό Κιέβου!. Οι Πορτογάλοι ήταν καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί στο μεγαλύτερο μέρος του ματς. Στο 9ο λεπτό ο Ζιλμπέρτο άνοιξε το σκορ και στο 37΄ο Γκονσάλο Ράμος διαμόρφωσε το 2-0. Εξαιρετικός ο Βλαχοδήμος, είχε τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Καραβάεβ και Μπεσέντιν.

Προβάδισμα η Μακάμπι

Στη Χάιφα, η Μακάμπι πήρε τη νίκη με 3-2 κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και είναι ένα βήμα πιο κοντά σε μια σπουδαία πρόκριση. Ο Πιερό άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό, όμως ο Αστέρας πίεσε, δημιούργησε φάσεις και σε 12 λεπτά έκανε την ανατροπή. Στο 27' ο Πέσιτς με τη βοήθεια της τύχης από το σουτ του Κατάι ισοφάρισε σε 1-1. Ο Κανγκά στο 39' με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 2-1. Ωστόσο, η Μακάμπι ήθελε ένα δεκάλεπτο για να φέρει τα πάνω - κάτω. Στο 51' ο Πιερό ισοφάρισε και στο 61' ο Τσερί διαμόρφωσε το 3-2.

Λευκή ισοπαλία και ανοιχτοί λογαριασμοί για Πλζεν και Καραμπάγκ

Καραμπάγκ και Βικτόρια Πλζεν, έμειναν στο 0-0 και θα λύσουν τις διαφορές τους στην Τσεχία. Η πρώτη «μάχη» έληξε χωρίς κάτι ιδιαίτερο και πλέον οι Τσέχοι, οι οποίοι αντιστάθηκαν μέχρι τέλους και κράτησαν το μηδέν παρά τις αρκετές τελικές των Αζέρων (13, 8 στην εστία), έχουν κάθε λόγο να νιώθουν πως στην έδρα τους θα μπορέσουν να τα καταφέρουν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA