Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ΑΕΚ έδωσε… χαρά στους φίλους της, που βρέθηκαν στην έδρα της Λαμίας για την πρώτη αγωνιστική της Super League. Νικηφόρα πρεμιέρα (3-0) με δυο γκολ του Αραούχο και υπέροχο πλασέ του Πινέδα. Δεν μπόρεσαν να σκοράρουν οι γηπεδούχοι στο 0-0, με εκτέλεση πέναλτι του Ντε Βινσέντι.

Η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση να πιέσει σε όλες τις γραμμές, αλλά μόλις στο 5′ είδε την Λαμία να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία. Μετά από λάθος διώξιμο του Τζαβέλλα -με κεφαλιά- η μπάλα στρώθηκε στον Ντε Βισέντι στη γωνία της μικρής περιοχής, με τον Έλληνα στόπερ να διορθώνει το λάθος του με προβολή, στο σουτ που έγινε.

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης (58′ Μανούσος), Τζανετόπουλος, Νούνιες, Ντε Βινσέντι (74′ Τσούκαλος), Σλίβκα, Σιμόν, Γκοράνοβ, Μπάμπης (82′ Σαραμαντάς), Τσιλούλης, Κορνέζος.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Βίντα (83′ Ρότα), Σιμάνσκι, Πινέδα (76′ Γκαρσία), Γιόνσον, Τσούμπερ (89′ Μοχαμάντι), Άμραμπατ (89′ Φράνσον), Μάνταλος, Αραούχο (84′ Μήτογλου).

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός: 1-0

Και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το «δεξί» τις υποχρεώσεις του στη Super League, επικρατώντας του Παναιτωίού με 1-0, με τον Μπράντον Τόμας να κάνει ΄΄σεφτέ΄΄ στα γκολ με τη φανέλα του δικέφαλου του Βορρά.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν ανώτερη καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας την κατοχή που ανά διαστήματα ξεπέρασε το 80%, ενώ έχασε ευκαιρίες για μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

Ατρόμητος - ΟΦΗ: 3-1

Ο Ατρόμητος άρχισε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στη Super League, επικρατώντας του ΟΦΗ ΜΕ 3-1,, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα Κλωναρίδη ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ. Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Κόουλμαν για την ομάδα του, με τον Ατρόμητο που αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 34΄με γκολ του Νέιρα κατάφερε και έφερε τούμπα το ματς.

Οι Κρητικοί όσο κι αν το ήθελαν δεν μπορούσαν να πλησιάσουν στην ισοφάριση και τελικά στο 73′ το παιχνίδι έλαβε… πρόωρο τέλος, αφού ο Κλωναρίδης έδωσε ακόμη μία ασίστ, αυτή τη φορά στον Κιάρτανσον, ο οποίος με προβολή στο πίσω δοκάρι έγραψε το 3-1 για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κυβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονθάλεθ, Κουέν, Μουνίθ (66′ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (78′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (78′ Ροτάριου).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (56′ Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (70′ Θοράρινσον), Μεγιάδο (70′ Στάικος), Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκης (56′ Μαρινάκης), Ντίκο (81′ Θεοδοσουλάκης), Νέιρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA