Μενού
  • Α-
  • Α+

Με... στραβοπάτημα συνέχισε ο Ολυμπιακός τις εγχώριες υποχρεώσεις του, καθώς στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League, οι Πειραιώτες έμειναν στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή, κυκλοφόρησαν τη μπάλα καλύτερα από τους Αρκάδες, αλλά δεν βρήκαν «απαντήσεις» στην άμυνα του Αστέρα, ο οποίος κράτησε τις γραμμές του πίσω και κοντά η μία με την άλλη. Ετσι, ο Ολυμπιακός έμεινα στους 4 βαθμούς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ, ενώ ο Αστέρας στους 2, αφού είχε αποσπάσει την ισοπαλία στο Βόλο την 1η αγωνιστική. 

Διαβάστε ακόμη: Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο χόρεψε συρτάκι και ο Γιάννης χάρισε τη φανέλα του σε παιδί με κινητικά προβλήματα

Μάλιστα, στο 63' ο Αλβαρες γέμισε στην περιοχή του Ολυμπιακού από τα αριστερά και έπειτα από δύο κεφαλιές, οι παίκτες του Αστέρα κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με τον Πίτσου. Ωστόσο, ο διαιτητής δεν μέτρησε το γκολ για επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Αβιλα, με τους Πειραιώτες να γλιτώνουν τα χειρότερα.  

Το πρώτο 45λεπτο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν είχε πολλές φάσεις και δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους, ο Μαροκινός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, όταν το σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι βρήκε στο πόδι αμυντικού των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεσε από νωρίς και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 58΄ με το σουτ του Χουάνγκ να περνά κόρνερ.  Στο 84' ο Ελ Αραμπί ο έχασε νέα ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό, με την καρφωτή κεφαλιά που έπιασε από τη σέντρα του Βαλμπουενά να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καρμόνα (46΄ Μπενίτο), Ατιένζα, Καστάνο, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (70΄ Ριέρα), Μπερτόλιο (61΄ Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (60΄ Μπαρτόλο), Μπαράλες, Μουνάφο (11΄ λ.τρ. Ρούμπεν Γκαρσία)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (81΄ Κούντε), Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς (69΄ Ροντρίγκες), Ζινγκερνάγκελ (60΄ Βαλμπουενά), Μασούρας (70΄ Ουί Τζο Χουάνγκ), Ελ Αραμπί

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA