Μενού
  • Α-
  • Α+

Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπήρχε, αφού η 1η θέση του ομίλου στο Nations League είχε ήδη εξασφαλιστεί, αλλά η ήττα από την Κύπρο πριν λίγα 24ωρα έδωσε έξτρα κίνητρο στην Εθνική Ελλάδας, η οποία ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και το έκανε με το 3-1 επί της Βόρειας Ιρλανδίας στη Ριζούπολη χάρη στα γκολ των Πέλκα, Μασούρα και Μάνταλου.

Αναγνωριστικό ήταν το πρώτο 10λεπτο της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους και τελικά την Εθνική ομάδα να βρίσκει γκολ στο 14′, όταν ο Μπάλντοκ σέντραρε, ο Πίκοκ-Φάρελ έκανε κακή έξοδο πέφτοντας πάνω στον Φλάναγκαν και η μπάλα κατέληξε στον Πέλκα, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Η ισοφάριση δεν έφερε ανησυχία και στο β' ημίχρονο τα γκολ των Μασούρα και Μάνταλου εξασφάλισαν τη νίκη. 

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα 15

Κόσοβο 9

Κύπρος 5

Β. Ιρλανδία 5

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας (76′ Μπουχαλάκης), Πέλκας (67′ Φούντας), Μασούρας (76′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης (67′ Δουβίκας).

Βόρεια Ιρλανδία: Πίκοκ-Φάρελ, Μπράντλεϊ (68′ Τσαρλς), Φλάναγκαν, Έβανς, Λιούις (77′ Φέργκιουσον), ΜακΝερ, ΜακΚαν, Ντέιβις, Τόμπσον, Μαγκένις (77′ ΜακΜέναμιν), Λέιβερι (68′ Γουάιτ).

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA