Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φράση «αυτά δεν μπορούν να συμβούν» δεν... υπάρχει για το Champions League αφού η Νάπολι κέρδισε με 6-1 μέσα στο 'Αμστερνταμ τον Άγιαξ, η Μπριζ έκανε το 3 στα 3 και πάει «τρένο» ενώ η Μπαρτσελόνα είναι αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να αποκλειστεί για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στη φάση των ομίλων. Η εντυπωσιακή νύχτα έκλεισε συνολικά με 24 γκολ σε όλους τους αγώνες.

Με ένα απίθανο γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου, η Ίντερ νίκησε τη Μπαρτσελόνα (1-0) και πήρε προβάδισμα για την δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου, πίσω από την ασταμάτητη Μπάγερν Μονάχου. Φωνάζουν οι Καταλανοί για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Ντένζελ Ντάμφρις και πλέον υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αποκλειστούν για δεύτερη διαδοχική φορά ήδη από τη φάση των ομίλων.

Στο Άμστερνταμ χτύπησε ένα τυφώνας! Όχι καιρικός, ευτυχώς. Η ασταμάτητη Νάπολι έστησε ένα κανονικό πάρτι στην έδρα του Άγιαξ και τον ταπείνωσε νικώντας τον με 1-6. ΟΙ Ιταλοί πέτυχαν την τρίτη τους νίκη και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο. Η Πόρτο νίκησε τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, νίκησε με 2-0 στο «Ντραγκάο» και πήρε το πρώτο της τρίποντο στον δεύτερο όμιλο του Champions League με τον VAR να ακυρώνει από ένα γκολ σε κάθε ομάδα στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Μπορεί η Τότεναμ να κυριάρχησε, να έχασε αμέτρητες ευκαιρίες μερικές από τις οποίες ήταν από αυτές που χαρακτηρίζονται κλασικές αλλά τον δρόμο προς τα δίκτυα δεν τον βρήκε και έτσι απέναντι στη φιλότιμη Άιντραχτ έμεινε στο μηδέν (0-0). Η Μπριζ δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να προκριθεί στην φάση των «16» του Champions League αλλά αυτό φαίνεται πως θα αλλάξει εφέτος αφού οι Βέλγοι νίκησαν και την Ατλέτικο (2-0), πέτυχαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμους αγώνες και πλέον βρίσκονται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση.

Με τον Αλεξάντερ Άρνολντ να πετυχαίνει ένα υπέροχο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τον Σαλάχ να ευστοχεί σε πέναλτι, η Λίβερπουλ έδειξε σημάδια ζωής και έκαμψε με 2-0 την αντίσταση της Ρέιντζερς. Οι Reds παρέμειναν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Νάπολι, σε μια βραδιά που βρήκε βασικό και εξαιρετικό τον Κώστα Τσιμίκα! Ηεξαιρετική Μπάγερν Μονάχου «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την ουραγό του τρίτου ομίλου του Champions League, Βικτόρια Πλζεν, με 5-0 και συνεχίζει «απόλυτη» στον τρίτο όμιλο του Champions League, Δυο γκολ ο φανταστικός Λιρόι Σανέ, από ένα οι Γκνάμπρι, Μανέ και Τσούπο Μότινγκ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA