Μενού
  • Α-
  • Α+

Οπως όλα δείχνουν η συνυποψηφιότητα της χώρας μας με τη Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου το 2030 είναι γεγονός! Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ, Μάνος Σταραμόπουλος στο πλαίσιο του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία, ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μπιν Σαλμάν έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» από τον Ελληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Ελ Σίσι.

Ο Μπιν Σαλμάν, μάλιστα, έχει ήδη προχωρήσει τις διαδικασίες, στέλνοντας τον φάκελο της συνυποψηφιότητας σε μεγάλο γραφείο στις ΗΠΑ, για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Η Σαουδική Αραβία αναμένεται να είναι αυτή που θα αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι του Μουντιάλ 2030, με τα περισσότερα ματς να λαμβάνουν χώρα στο Ριάντ. Το Κάιρο θα φιλοξενήσει αγώνες σε ένα νεόκτιστο γήπεδο, το οποίο είναι υπό κατασκευή στην Αίγυπτο, ενώ όσον αφορά την Ελλάδα, αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα διεξαχθούν στην «OPAP Arena», στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο ΟΑΚΑ, στη Νέα Τούμπα και στον Βοτανικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA