Μενού
  • Α-
  • Α+

Ούτε ο Ατρόμητος κατάφερε να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού στην Super League. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-0 στη Λεωφόρο στο φινάλε του πρώτου γύρου και κατέκτησαν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Παράλληλα η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αισθάνεται... κερδισμένη και από το ντέρμπι Ολυμπιακού - ΑΕΚ, καθώς το ισόπαλο 0-0, έδωσε προβάδισμα 8 βαθμών από την «Ενωση» και 12β. από τους Πειραιώτες.

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μαραγκός: Συγκλόνισε τη «Λεωφόρο» στη βράβευσή του από τον Παναθηναϊκό

Πρόσωπο του αγώνα στην αναμέτρηση ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης που μπήκε στο παιχνίδι στο 64' και άλλαξε εντελώς τη ροή του. Σκοράρε στο 80' και ουσιαστικά «ξεκλείδωσε» την ομάδα του, που παρότι έπαιζε από το 35' με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολή του Ερλινγκμαρκ, δεν έβρισκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Μάγκνουσον το 2-0 με φάουλ στο 90+3'.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Κώτσιρας (82' Βαγιαννίδης), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ (82' Γκάνεα), Πέρεθ, Κουρμπέλης (64' Ιωαννίδης), Τσέριν, Βέρμπιτς (87' Τσόκαϊ), Μπερνάρ, Σπόραρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Χατζιησαΐας, Μαυρομμάτης (86' Τζαβίδας), Κεχρίντα, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες, Ροτάριου (45' Οικονομίδης), Ρομπαΐγ (64' Κλωναρίδης), Μουνίθ (64' Τζοβάρας), Κιάρτασον (64' Φριντγιόνσον).

Πέρασε με «τεσσάρα» από τα Γιάννενα ο Αρης

Μετά τα πέντε γκολ στη Λαμία, ο Άρης συνέχισε τις υψηλές πτήσεις περνόντας με το ευρύ και εντυπωσιακό 0-4 από τους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, χάρη στα γκολ των Φαμπίνιο, Ενκουλού, Οντουμπάγιο, Πάλμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης (64’ Ροσέρο), Μπιλμπάο, Μορέιρα, Τζίμας (88’ Τσίρης), Παμλίδης (87’ Φοφανά), Μπάλαν.

ΑΡΗΣ (Αλαν Πάρντιου): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Πίρσμαν, Ετέμπο (90+ Σγούρος), Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία (72’ Νταμπό), Πάλμα, Καμάτσο (46’ Οντουμπάτζο), Ζερβίνιο (78’ Γκρέι).

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA