Μενού
  • Α-
  • Α+

«Σεισμό» έχει προκαλέσει ένα tweet του δημοσιογράφου Αμζάντα Ταχά, ο οποίος αποκαλύπτει δωροδοκία του Κατάρ με 7.4 εκατομμύρια δολάρια σε ποδοσφαιριστές του Ισημερινού για να χάσουν στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Τα προβλήματα για τους Καταριανούς τελειωμό δεν έχουν λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του Μουντιάλ 2022 που ξεκινά το απόγευμα της Κυριακής (20/11, 18:00). Ο Ταχά, δημοσιογράφος με έδρα το Μπαχρέιν και μεταξύ άλλων Περιφερειακός Διευθυντής του Βρετανικού κέντρου μελετών και έρευνας Μέσης Aνατολής, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter την καταγγελία της δωροδοκίας και όπως ήταν φυσικό δημιούργησε... αναταράξεις!

Διαβάστε ακόμη: Μουντιάλ 2022: «Σεισμός» με tweet που αποκαλύπτει δωροδοκία του Κατάρ στον Ισημερινό

«Το Κατάρ δωροδόκησε 8 ποδοσφαιριστές του Ισημερινού με 7.4 εκτομμύρια δολάρια προκειμένου να ηττηθούν με 1-0 στον αγώνα της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Την είδηση επιβεβαιώνουν πέντε πληροφοριοδότες τόσο από το Κατάρ, όσο κι από τον Ισημερινό. Ελπίζουμε να είναι ψέματα. Ελπίζουμε όμως ότι η κοινοποίηση της πληροφορίες θα επηρεάσει αυτή τη συναλλαγή. Ο κόσμος πρέπει να αντιταχθεί στη διαφθορά της FIFA».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Από τη στιγμή που έγινε αντιληπτό το «τιτίβισμα» του Χαμζά επικράτησε ένας χαμός στα social media με τα μέσα του Εκουαδόρ να το αναπαραγάγουν με πηχαίους τίτλους. Και από δω και πέρα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον τόσο η αντίδραση του Κατάρ, όσο και της FIFA.

https://www.instagram.com/p/ClEiF3gu1kZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA