Μενού
  • Α-
  • Α+

Σημάδεψε με την παρουσία του την Τελετή Εναρξης του Μουντιάλ 2022 ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός, Μόργκαν Φρίμαν, αν και πολλοί είναι αυτοί που δεν είδαν με καλό μάτι τη συμμετοχή του στην πρεμιέρα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στο Κατάρ. Ο Μόργκαν Φρίμαν παρουσίασε, με τη χαρακτηριστική φωνή του, την τελετή έναρξης του Μουντιάλ στο Κατάρ, λέγοντας στους θεατές ότι «βρισκόμαστε όλοι εδώ ως μια μεγάλη φυλή», ενώ ανέφερε ότι «το ποδόσφαιρο μας ενώνει και αυτή είναι μια στιγμή που μπορεί να μείνει στον χρόνο».

Την ίδια ώρα, όμως, έπεσε «βροχή» από αρνητικά σχόλια στα social media με πολλούς να είναι εκείνοι που τον χαρακτήρισαν ως «πουλημένο» ενώ πολλοί έγραψαν ότι «έχει αίμα στα χέρια του», καταδικάζοντας παράλληλα και τη διοργάνωση για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μερικοί, μάλιστα, έφτασαν στο σημείο να αποκαλέσουν τον Μόργκαν Φρίμαν «πράκτορα του Κατάρ», επειδή το 2010 είχε μπερδέψει τα λόγια του στην ομιλία του υπέρ της υποψηφιότητας των ΗΠΑ για τη φετινή διοργάνωση, δηλώνοντας τότε «συγγνώμη, ξέχασα μια σελίδα».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι ο Μόργκαν Φρίμαν θα ήθελε το όνομά του να συνδεθεί με αυτή τη διοργάνωση», έγραψε ένας χρήστης του Twitter για τον 85χρονο Οσκαρικό ηθοποιό. «Τελικά, το χρήμα μιλάει», έγραψε ένας άλλος και παράλληλα άλλοι ανέφεραν ότι «το ξέπλυμα χρημάτων μέσω του αθλητισμού καλά κρατεί». Ολα αυτά την ώρα που η διοργάνωση στο Κατάρ έχει «καταδικαστεί» από μεγάλο μέρος του πλανήτη για καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, μετά τους 6.500 θανάτους εργατών τα τελευταία χρόνια.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA