Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη δήλωσή του ο  Δημήτρης Τσοβόλας διερωτάται «αφού η κυβέρνηση δεν έχει το πολιτικό και ψυχικό θάρρος να επιβάλει τα περιοριστικά μέτρα στην εκκλησία, γιατί τα εξαγγέλλει και τα καθιερώνει;» και παραθέτοντας ότι  «για πολλοστή φορά, η κυβέρνηση απόδειξε ότι στο βωμό του κομματικού συμφέροντος θυσιάζει την υγεία των πολιτών».

«Να μην περιμένει η κυβέρνηση εφεξής να την πιστεύουν οι πολίτες και γι’ αυτό φέρνει ακέραια την ευθύνη για τις συνέπειες της έξαρσης της πανδημίας», καταλήγει η δήλωση του τέως υπουργού Οικονομικών.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τσοβόλα:

«Και σήμερα, για πολλοστή φορά, η κυβέρνηση απόδειξε ότι στο βωμό του κομματικού συμφέροντος θυσιάζει την υγεία των πολιτών.

Παράλληλα απόδειξε την ανικανότητα να επιβάλλει τις κυβερνητικές αποφάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Γεννιέται το εύλογο ερώτημα. Αφού η κυβέρνηση δεν έχει το πολιτικό και ψυχικό θάρρος να επιβάλει τα περιοριστικά μέτρα στην εκκλησία, γιατί τα εξαγγέλλει και τα καθιερώνει;

Δεν αντιλαμβάνεται ότι με αυτή την πολιτική αναξιοπιστία, δεν μπορεί να πείσει τους απλούς πολίτες για την τήρηση των αυστηρών μέτρων που επιβάλλονται με βάση επιστημονικούς όρους;

Να μην περιμένει η κυβέρνηση εφεξής να την πιστεύουν οι πολίτες και γι’ αυτό φέρνει ακέραια την ευθύνη για τις συνέπειες της έξαρσης της πανδημίας».

Διαβάστε Ακόμα:

Απίστευτες εικόνες στο Αίγιο: Ο Καλαβρύτων Ιερώνυμος και ο Αμβρόσιος έριξαν κανονικά το Σταυρό – Έπεσαν πρόστιμα

Θεοφάνεια: Συνωστισμός και ατελείωτες ουρές στον Άγιο Δημήτριο στο Μπραχάμι

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA