Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με ανάρτηση προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απάντησε στα σχόλια σχετικά με το «μπάχαλο» που προκλήθηκε με το take away, αφού αρχικά απαγορεύθηκε για αύριο Κυριακή, στις περιοχές Αττικής, Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής τόσο με δηλώσεις του Άδωνι Γωργιάδη, όσο και με ανακοίνωση, ωστόσο η συγκεκριμένη απόφαση αναιρέθηκε λίγο αργότερα.

«Η δυνατότητα να βλέπεις ότι κάτι είναι λάθος και να το διορθώνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται δεν είναι αδυναμία αλλά δύναμη. Αδυναμία είναι η επιμονή στο λάθος για λόγους επικοινωνίας. Εμείς κάναμε λάθος και το διορθώσαμε πριν γίνει ζημιά. Αφήστε τώρα τους γνωστούς να γκρινιάζουν», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1358033440055123969?ref_src=twsrc^tfw

Μάλιστα με διευκρινιστικό tweet, όπου έκανε retweet ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Κατρούγκαλου, ανέφερε ποιοι είναι οι «γνωστοί που γκρινιάζουν».

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1358033598264315905?ref_src=twsrc^tfw

Λίγο νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε γράψει: «Συγγνώμη για την αναστάτωση αλλά αυτό το μέτρο που αποφασίστηκε χθες υπό τις προτάσεις της επιτροπής δεν μπορούσε πρακτικά να υλοποιηθεί. Ασφαλώς πρέπει να τηρούνται από όλους όμως τα υγειονομικά μέτρα».

https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1358026932428881921?ref_src=twsrc^tfw

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρει η τελευταία ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αίρεται η απαγόρευση για το take away:

«H Kυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του "take away" θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το "take away" θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».

Διαβάστε Ακόμα:

Μητσοτάκης από Ικαρία: Παίρνουμε πάντα μέτρα για να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις

ΥΠΕΞ: Επαναλειτουργία της πρεσβείας μας στην Τρίπολη

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.