Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγόρησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για «προσπάθεια συγκάλυψης τόσων ημερών», με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για τις συγκεκριμένες κατηγορίες εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία στην οποία αναφέρει:

«Αντι απάντησης στον ΣΥΡΖΑ, παραπέμπουμε στη χθεσινή ανάρτηση του κ. Ηλιόπουλου, ο οποίος μέσα στην ταραχή του, σε 4 γραμμές αναίρεσε πλήρως όλα τα μυθεύματα του ΣΥΡΙΖΑ περι δήθεν συγκάλυψης. Η 6/2 πού οπως λέει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, «διαβάσαμε τη συγκλονιστική καταγγελία του Νίκου Σ.», είναι η μέρα που υπέβαλε την παραίτηση του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Κι έγινε αποδεκτή την ίδια στιγμή. Πώς γίνεται λοιπόν να υπάρχει συγκάλυψη στη συνέχεια, όταν έχει γίνει δεκτή η παραίτηση από την πρώτη ημέρα; Δεν πρόκειται μόνο για αντίφαση, αλλά για τρικυμία εν κρανίω που ακυρώνει τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα, σε μια σκοτεινή υπόθεση που βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, η οποία έχει πλέον το λόγο.»

Διαβάστε ακόμα:

Νέα Δημοκρατία σε Τσίπρα: Προσυπογράφεις τις αθλιότητες Βαξεβάνη;

#MeToo: Εθνικό σχέδιο για την κακοποίηση ετοιμάζει το Μαξίμου - Τι θα αλλάξει στον Ποινικό Κώδικα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA