Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας από τη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ξεκαθαρίζει ότι η υπουργός Πολιτισμού ζήτησε την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη την ημέρα που είδε το φως της δημοσιότητας η -τότε- ανώνυμη καταγγελία που τον ενέπλεκε σε υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης/κακοποίησης. 

«Η κυρία Μενδώνη ζήτησε την ίδια μέρα την παραίτησή του και ακολουθήσαμε την οδό του Συντάγματος και του Κράτους Δικαίου για όλους» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεραπετρίτης και απευθυνόμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση τόνισε «δεν παρεμβαίνουμε στη δικαιοσύνη εμείς όπως κάνατε εσείς».

«Τι καταμαρτυρείτε αλήθεια στην κυρία Μενδώνη; Ότι δεν είχε καλό επικοινωνιακό χειρισμό;» διερωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ. «Αναφερθήκατε σε συγκάλυψη. Ποια είναι η συγκάλυψη; Γνωρίζαμε ότι είχε τέτοια ποιότητα και τον διορίσαμε; Υπάρχει ένας που να γνωρίζει ό,τι γνώριζε η κυβέρνηση το ποιόν αυτού του ανθρώπου και τον διόρισε» συνέχισε.

«Πείτε το αλλά αφήστε τα υπονοούμενα γιατί δηλητηριάζουν τη δημοκρατία και την πολιτική» κατέληξε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

Διαβάστε ακόμα

«Καρφιά» Κεφαλογιάννη για Μενδώνη: Υπάρχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη

Μπογδάνος: Αν ήμουν στη θέση της Μενδώνη θα παραιτούμουν

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA