Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέχεια στο «θρίλερ» με τα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλο εμβολιασμών στην συμπρωτεύουσα. Μετά την απαλλαγή των καθηκόντων από τους Δήμητρα Ακριτίδου (Αντιδήμαρχος Παιδείας) και Δρόσου Τσουβλή, πλέον αναστέλλεται και η κομματική τους ιδιότητα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.  Να σημειωθεί ότι τα δυο πρόσωπα φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση παρατυπιών στη διαδικασία εμβολιασμού σε ιδρύματα στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα με ανακοίνωσή του ο Δήμος Θεσσαλονίκης έκανε γνωστό ότι ο Δήμαρχος απάλλαξε των καθηκόντων της την Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου και κάλεσε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή να υποβάλει την παραίτησή του στο Σώμα.

«Ο Δήμαρχος τούς ευχαρίστησε για την έως τώρα προσφορά τους, όμως λόγοι ηθικής τάξης δεν επιτρέπουν την παραμονή τους στη Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα ονόματα των δυο πρώην πια κομματικών στελεχών της ΝΔ εμπλέκονται σε υπόθεση με παρατυπίες στη διαδικασία εμβολιασμού σε δύο Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Παναγιωτάκης: Εάν η Χρυσικού έχει στοιχεία ότι ο Λιγνάδης δεν ήταν στην Ιθάκη το 2015, να τα καταθέσει

Ερχονται στην Ελλάδα τα πρώτα ρομπότ απολύμανσης της ΕΕ κατά του κορονοϊού

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA