Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ο κ. Χαρδαλιάς αποποιείται των ευθυνών του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε "άλλη υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας", τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του στο facebook για το βίντεο όπου -σύμφωνα με τον Νάσο Ηλιόπουλο- εμφανίζονται υπάλληλοι να χορεύουν και να χτυπούν παλαμάκια, χωρίς να τηρού τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

«Περιμένουμε από την κυβέρνηση να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι», σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος και υποστηρίζει ότι ο «κ. Χαρδαλιάς κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για περιοριστικά μέτρα, την ώρα που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το κτίριο του υπουργείου του».

Κατηγορηματική διάψευση Χαρδαλιά

Νωρίτερα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων είχε προχωρήσει σε κατηγορηματική διάψευση. 

«Για άλλη μια φορά τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθώντας να εμπλέξουν τους εργαζομένους της σε πάρτι την Τσικνοπέμπτη!!!», ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπογράμμισε ότι «η αλήθεια είναι μία», σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει καμία εμπλοκή ή συμμετοχή εργαζομένων ή στελεχών της ΓΓΠΠ στην εν λόγω συγκέντρωση.

Όπως είπε, πρόκειται για ένα χώρο της πρώην Helexpo, «που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικού κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το υφυπουργείο μας».

Διαβάστε ακόμα:

Πελώνη για Νέα Σμύρνη: Οι εικόνες μας ενόχλησαν όλους - Ο Τσίπρας επιδιώκει πλατείες νεοαγανακτισμένων

«Νταντάδες της γειτονιάς» και άδεια πατρότητας: Ποιες είναι οι πρωτοβουλίες του υπουργείου Εργασίας για «ισότητα στην πράξη»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA