Μενού
  • Α-
  • Α+

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, o Παύλος Πολάκης αποκαλύπτει ότι 84 ασθενείς αυτή τη στιγμή ψάχνουν για κλίνη ΜΕΘ, ενώ καταγγέλλει ότι στο νοσοκομείο Χαλκίδας «κάνουν επιθετικά εξιτήρια σε ασθενείς».

Παράλληλα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί και μια καυστική αναφορά στον ξυλοδαρμό πολίτη από αστυνομικούς στην πλατεία Νέας Σμύρνης, σημειώνοντας ότι το μοναδικό σχέδιο των κυβερνώντων είναι «ξύλο και πρόστιμα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«17 ΣΕΛΙΔΕΣ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕΘ, αυτή τη στιγμή!!!!!ΣΥΝΟΛΟ 84 ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!!(που είναι τα 1200 κρεβάτια ΜΕΘ;;;;;)Το ΝΙΜΙΤΣ που με βάση τη «σχεδιάρα» θα ήταν νοσοκομείο για μη κόβιντ περιστατικά ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ έγινε και αυτό κόβιντ!!!!!!Στο νοσοκομείο Χαλκίδας κάνουν «επιθετικά» εξιτήρια σε ασθενείς!!!Και όχι μόνο εκεί!ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, αλλά για τα ΠΕΤΣΟταισμενα ΜΜΕ Ευτυχως κυβερνάει ο Μωυσής και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ... Ένα μόνο σχέδιο είχαν:ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !»

 

17 ΣΕΛΙΔΕΣ Η ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕΘ ,αυτή τη στιγμή!!!!! ΣΥΝΟΛΟ 84 ΑΣΘΕΝΕΙΣ!!!! (που είναι...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA