Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον για επικείμενη διασπορά του κορονοϊού, εξαιτίας των συγκεντρώσεων.
«Την ευθύνη των διαδηλώσεων την πήρε ο Τσίπρας, όταν κάθε μέρα το κόμμα του και βουλευτές του συμμετέχουν σε διαδηλώσεις ή όταν κάνει κάλεσμα σε πορεία όπως χθες», είπε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.
Εν συνεχεία, υποστήριξε ότι «οι πολιτικές δυνάμεις και κυρίως η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή την ώρα που γίνεται προσπάθεια για τον έλεγχο της πανδημίας οι καθημερινές διαδηλώσεις το μόνο που κάνουν είναι να διασπείρουν τον ίο».
«Αν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται» πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως «αν για τον Κουφοντινα, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταστρέψει όλη την Ελλάδα να βγει και να μας το πει».
Σημειώνεται, ότι ο ίδιος είχε δηλώσει την Τρίτη πως η επαναλειτουργία των καταστημάτων θα γίνει στις 22 ή στις 29 Μαρτίου, ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα του κορονοϊόυ.
Διαβάστε ακόμα
Τραυματίας αστυνομικός: Μη φοβάστε, θα αντέξω - Πώς περιέγραψε τη σκηνή της επίθεσης
Πέτσας για επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να δημιουργήσει κοινωνική αναταραχή
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.