Μενού
  • Α-
  • Α+

«Έχει μετρήσει η κυβέρνηση τι σημαίνει μια τέτοια παρέλαση με αυτή την κατάσταση της χώρας; Βεβαίως είναι πάρα πολύ σημαντικά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες το καταλαβαίνουμε, να γιορταστούν με λαμπρότητα. Είναι η στιγμή τώρα που όλοι οι επιδημιολόγοι λένε ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες έχουμε κορύφωση της πανδημίας να γίνει κάτι τέτοιο;», διερωτήθηκε η κ. Αναγνωστόπουλου

Πρόσθεσε, δε, ότι «ελπίζουμε ότι η κυβέρνηση αυτό τουλάχιστον το έχει μετρήσει πάρα πολύ καλά και δεν είναι το θέμα με σύγκριση διαδηλώσεων κλπ. Έχει ξεφύγει η κατάσταση και από την στιγμή που έχει ξεφύγει η κατάσταση, νομίζω ότι ο πρώτος μεγάλος φόρος τιμής σε αυτά τα 200 χρόνια ελεύθερου πολιτικού βίου είναι η προστασία των πολιτών αυτής της χώρας».

Ενώ, πάντως, η κ. Αναγνωστόπουλου εκφράζει επιφυλάξεις για την παρέλαση, προ ημερών απηύθυνε, εμμέσως πλην σαφώς εκ νέου, προσκλητήριο για τη συγκέντρωση πολιτών στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα η ανάρτηση της να γίνει αντικείμενο συζήτησης ακόμα και στη Βουλή, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.  

«Η Νέα Σμύρνη δείχνει τον δρόμο. Οι πολίτες υπερασπίζονται τις γειτονιές τους από τον κυβερνητικό αυταρχισμό. Όλη η Ελλάδα ενώνει τη φωνή της με αυτή της Νέας Σμύρνης», έγραφε στις 9 Μαρτίου η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ. 

Image removed.

Δείτε εδώ το βίντεο από το κεντρικό δελτίο του Kontra News μετά το 07:55:

Διαβάστε ακόμα

Τσίπρας: Τα έξυπνα μέτρα ήταν βλακώδη - Αν το έγγραφο είναι πλαστό να παραιτηθεί ο Γεωργιάδης

Έρχεται το ψηφιακό Πιστοποιητικό Εμβολιασμού- Η Κομισιόν υιοθετεί την ελληνική πρόταση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA