Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της παρουσίας των δύο πολιτικών στον αέρα εκπομπής του Action24, η κατάσταση ξέφυγε όταν ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να παρέμβει την ώρα που μιλούσε ο κ. Καιρίδης. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βουλευτής της ΝΔ είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση και με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο την περασμένη Παρασκευή, με τον τελευταίο μάλιστα να αποχωρεί.

Όσον αφορά τον σημερινό του καβγά με τον κ. Τσίπρα, ο Δημήτρης Καιρίδης ξέσπασε όταν ο Γιώργος Τσίπρας προσπάθησε να τον διακόψει λέγοντας «Σκάστε!» Εκεί τα πνεύματα οξύνθηκαν με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά χαρακτηρίζοντας τον «καραγκιόζη» και «απολίτιστο».

Ακολουθεί ο επίμαχος διάλογος που «άναψε τα αίματα»:

Δημήτρης Καιρίδης: «Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ο επίσημος, η νεολαία του καλούσε σε διαδηλώσεις, είναι δικολαβίστικο να προσπαθούμε να δούμε τι εννοούσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Αν θέλει ας αποκηρύξει τη νεολαία του».

Γιώργος Τσίπρας: «Τι λαϊκισμός είναι αυτός… Φοβερός»

Δημήτρης Καιρίδης: «Κύριε Τσίπρα, σκάστε… Μπορείτε;»

Γιώργος Τσίπρας: «Είσαι καραγκιόζης… Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο με τον κύριο. Είναι απολίτιστος. Ο άνθρωπος είναι απολίτιστος».

Οι τόνοι μετά από αυτή τη στιχομυθία κατέβηκαν κατά κάποιο τρόπο και η εκπομπή συνεχίστηκε.

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μετά το 09:45

Διαβάστε ακόμα

Γεωργιάδης: Αν δημοσίευα πλαστό έγγραφο για τη βάπτιση θα είχα παραιτηθεί για λόγους... ανοησίας

Το αινιγματικό post του Πάνου Καμμένου: Το χωριό καιγότανε και η Μαριώ...

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA