Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Θυμήθηκε την συνωμοσιολογία ο Βελόπουλος: Μετά τις μάσκες και τα εμβόλια τα έβαλε και με το «πράσινο διαβατήριο»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος τάσσεται ενάντιο στο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Το ίδιο είχε κάνει τόσο με τις μάσκες όσο και με το εμβόλιο.

Η Ελληνική Λύση, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, εκφράζει τη διαφωνία της με τη δημιουργία του «πράσινου διαβατηρίου» τονίζοντας σε ακόμα μια παραληρηματικού τύπου ανακοίνωσή της πως «συνιστά άλλο ένα μύθευμα πανάκειας» στα πρότυπα του εμβολίου, της μάσκας που θα ήταν το εμβόλιο πριν το εμβόλιο' του καταστροφικού καθολικού κλεισίματος που 'θα έσωζε ζωές και όλων των άλλων ψευδών υποσχέσεων για να δικαιολογηθούν οι καταστροφικές επιλογές».

«Αγνόησαν τα φάρμακα που θα έσωζαν ζωές και θα αποσυμφορούσαν το εθνικό σύστημα υγείας. Προέταξαν τα εμβόλια από την πρόληψη και τη διενέργεια μαζικών τεστ που θα ιχνηλατούσαν αποτελεσματικά τα κρούσματα. Δεν εφάρμοσαν νοσηλεία κατ´ οίκον με την ανάλογη συνεργασία με ιδιώτες γιατρούς μέσω του ΕΟΠΠΥ. Επέβαλαν τρομοκρατία στους πολίτες, αντί να προτάξουν την ατομική υπευθυνότητα. Αποκλειστικά και μόνο για να καλύψουν την δική τους ανευθυνότητα. Προτάσεις που είχε καταθέσει έγκαιρα η Ελληνική Λύση και σήμερα δυστυχώς, δικαιώνεται», προστίθεται επίσης στη σχετική ανακοίνωση.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ανάμεσα στους πιο γνωστούς αντιεμβολιαστές και παραμένει ο μόνος πολιτικός αρχηγός που δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό. 

Διαβάστε Ακόμα:

Έγινε viral το εξώφυλλο του Βημαgazino με Μητσοτάκη – Μακρυγιάννη και Γιάννα Αγγελοπούλου – Μπουμπουλίνα

Όταν ο Ιωάννης Καποδίστριας επέβαλλε καραντίνα στην Ελλάδα λόγω πανώλης

 

.


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Κυριάκος Βελόπουλος