Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έναρξη της λειτουργίας της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου, gov.gr, που διευκολύνει τις ψηφιακές συναλλαγές των πολιτών με το κράτος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε λόγο «για μία πραγματική ψηφιακή επανάσταση που βελτιώνει τη σχέση των πολιτών με το δημόσιο και διευκολύνει την καθημερινότητα κάθε πολίτη».

Ακόμη, ο πρωθυπουργός στάθηκε στον τεράστιο αριθμό ψηφιακών συναλλαγών που έχουν κάνει οι πολίτες με το κράτος, μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες:

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Πριν ένα χρόνο ακριβώς το https://www.gov.gr/ μπήκε στη ζωή μας. Από τότε, έχουν γίνει 94 εκατομμύρια ψηφιακές συναλλαγές, οι οποίες προηγουμένως θα χρειάζονταν επισκέψεις από τους πολίτες σε δημόσιες υπηρεσίες. Μία πραγματική ψηφιακή επανάσταση που βελτιώνει τη σχέση των πολιτών με το δημόσιο και διευκολύνει την καθημερινότητα κάθε πολίτη.

Διαβάστε ακόμα:

Όλγα Κεφαλογιάννη στο Reader: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπερμεταδότης ανευθυνότητας

Ελληνοτουρκικά: Τα ραντεβού που οδηγούν στο «μορατόριουμ»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA