Μενού
  • Α-
  • Α+

Μιλώντας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και αναφερόμενη στο ζήτημα της επιστράτευσης των ιδιωτών γιατρών, η κυρία Πελώνη τόνισε ότι όλοι πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και χαρακτήρισε τη μάχη με την πανδημία «πόλεμο της γενιάς μας». Σημείωσε, παράλληλα, ότι γίνεται μια μεγάλη εθνική προσπάθεια και κάλεσε όλους και ειδικά τους γιατρούς και υγειονομικούς να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Παράλληλα, η κυβερνητική εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι τα self test θα παρέχονται δωρεάν στους πολίτες από τα φαρμακεία με την επίδειξη του αριθμού ΑΜΚΑ και υπογράμμισε ότι αναλογούν τέσσερα τον μήνα σε κάθε πολίτη. Στόχος, όπως είπε, είναι να καταγράφονται μέσω μιας πλατφόρμας τα θετικά τεστ έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερη επόπτευση της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας.

Το πρόγραμμα της 25ης Μαρτίου 

Η κ. Πελώνη ανακοίνωσε, επίσης, το πρόγραμμα για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου στους οποίους θα παρευρεθούν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και o Πρωθυπουργός της Ρωσίας Mikhail Mishustin -με τους οποίους ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ξεχωριστές συναντήσεις- καθώς και ο Πρίγκιπας της Ουαλίας, διάδοχος του Βρετανικού θρόνου, Κάρολος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA