Μενού
  • Α-
  • Α+

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη ετοιμάζεται να εξαπολύσει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνεδρίαση θα έχει βασικό θέμα την πανδημία, με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αναμένεται να χρησιμοποιήσει βαρείς χαρακτηρισμούς για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. Ο Αλέξης Τσίπρας θα εξαπολύσει δριμύ κατηγορώ «για την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία. Οι ΜΕΘ είναι γεμάτες, δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετήσουν όλους τους ασθενείς και κάποιοι αφήνονται αβοήθητοι να πεθάνουν», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, ενώ κατηγορούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως «δεν δείχνει να ενδιαφέρεται».  

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κατηγορήσει επίσης τον Κυριάκο Μητσοτάκη και για «διχασμό», αλλά και «για το γεγονός πως προσπαθεί να ρίξει το φταίξιμο για την τραγική κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες στην αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι μια κυβέρνηση ανεύθυνη κι ανίκανη», συμπλήρωναν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας θα συζητηθεί και η σύσταση της προανακριτικής επιτροπής για τις κατηγορίες του Χρήστου Καλογρίτσα προς τον Νίκο Παππά, με την Κουμουνδούρου να ξεκαθαρίζει πως «Είναι μια επίθεση που γίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αφορά προσωπικά τον Παππά», ενώ επιμένουν πως πρόκειται για «αστήρικτες και γελοίες κατηγορίες, σε μία υπόθεση που τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν είναι τα λόγια ενός επιχειρηματία».

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να συζητήσει τέλος και για τα νομοσχέδια τα οποία αναμένεται να κατατεθούν από την κυβέρνηση το επόμενο διάστημα στη Βουλή, ενώ στην «ατζέντα» μπαίνει και η οικονομία. Οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα σημειώνουν πως «δεν είναι μόνο το υγειονομικό σκέλος της πανδημίας στο οποίο η κυβέρνηση βαδίζει χωρίς σχέδιο», υποστηρίζοντας πως οι προτάσεις που έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία «αποτελούν πλέον μονόδρομο για πληθώρα μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

Η αξιωματική αντιπολίτευση εξάλλου αναμένεται σύντομα να καταθέσει τις προτάσεις της για το ιδιωτικό χρέος, κάτι που θα γίνει όταν «πλέον η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι διαχειρίσιμη, αφού αυτή τη στιγμή αυτό που μας απασχολεί είναι πως δεν θα χαθούν άδικα άλλες ζωές», όπως σημειώνουν από την Κουμουνδούρου.     

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA