Μενού
  • Α-
  • Α+

Δηλητηριώδη σχόλια και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντες διάλογοι εντός της αίθουσας της Ολομέλειας όπου συνεχίζεται  η συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής σε βάρος του Νίκου Παππά, φαίνεται ότι προέκυψαν μετά το πέρας της ομιλίας του Δημήτρη Τζανακόπουλου (ΣΥΡΙΖΑ) με την οποία έκλεισε και ο πρώτος κύκλος αντιπαράθεσης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας και αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έσκισες, τους τελείωσες», φώναξε στον κ. Τζανακόπουλο μόλις κατέβηκε από το βήμα, ο Παύλος Πολάκης, με όσο το δυνατόν πιο δυνατή φωνή, ώστε να το ακούσουν όλοι οι παριστάμενοι και δη η πτέρυγα της ΝΔ, εγείροντας ανάλογες αντιδράσεις και «φαρμακερά» σχόλια.

«Τα mail, τα mail ξέχασε να σχολιάσει», φώναζαν οι βουλευτές από την πτέρυγα της ΝΔ, αναφερόμενοι στην ηλεκτρονική αλληλογραφία που εμπεριέχεται ως υλικό στη δικογραφία για τον κ. Παππά.  

Νωρίτερα και συγκεκριμένα την ώρα που ο κ. Τζανακόπουλος απευθύνθηκε στη Νέα Δημοκρατία με το ερώτημα ποιος είναι ο κ. Καλογρίτσας, υποστηρίζοντας  ότι  η πλειοψηφία υιοθετεί τώρα ως αξιόπιστο μάρτυρα αυτόν που κάποτε κατήγγειλε, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος από τα έδρανα της ΝΔ, σχολίασε δυνατά: «Αυτός που χειροκροτούσε τον ΣΥΡΙΖΑ είναι».

Σχολιάζοντας, δε,  την ομιλία του Δημήτρη Τζανακόπουλου, κύκλοι της ΝΔ, σημείωναν δηκτικά ότι δεν βρήκε ούτε μια λέξη στήριξης για τον Νίκο Παππά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA