Μενού
  • Α-
  • Α+

Το γάντι που του πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας με επίκληση του δίσκου του Διονύση Σαββόπουλου «τραπεζάκια έξω» αναφορικά με την εστίαση, σήκωσε στη δευτερολογία του στη Βουλή ο Πρωθυπουργός, «καρφώνοντας» τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με έναν δηλητηριώδη στίχο άλλου τραγουδιού του ομώνυμου δίσκου, προκειμένου να στηλιτεύσει τη ρητορική καταστροφολογίας και πλήρους αποτυχίας στην οποία επιμένει.

«Είχατε ένα διάλογο με την κ. Μπακογιάννη, που σας θύμισε το δίσκο του Σαββόπουλου “τραπεζάκια έξω”. Μου θύμισε ένας καλός φίλος ότι σε αυτό το δίσκο υπάρχει και ένα τραγούδι ακόμα “το τσάμικο”. Είναι το τελευταίο του δίσκου και έχει στίχο “η Ελλάδα που αντιστέκεται,  η Ελλάδα που επιμένει. Και όποιος δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και πού πηγαίνει”», σημείωσε ο Πρωθυπουργός στο κλείσιμο της δευτερολογίας του.

Εν μέσω χειροκροτημάτων, δε, της πτέρυγας της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόσθεσε δηκτικά: «Να 'ναι καλά ο Διονύσης Σαββόπουλος. Νομίζω ότι αυτός ο στίχος γράφτηκε για σας», αφιερώνοντας με την κακή έννοια τον στίχο στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA