Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σκληρή επίθεση Υπ. Πολιτισμού σε ΣΥΡΙΖΑ: «Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί στην Ακρόπολη»

Σκληρή επίθεση του Υπουργείου Πολιτισμού κατά του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με είδηση που διακινήθηκε και έκανε λόγο για τοποθέτηση πλακέτας στην Ακρόπολη με το όνομα της Υπουργού, Λίνας Μενδώνη

Με μια σκληρή ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εξαπολύει τα «βέλη» του κατά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με μια είδηση που είχε διακινήσει ο Αλέξης Τσίπρας μέσω Facebook. Η είδηση έκανε λόγο για τοποθέτηση πινακίδας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με το όνομα της Υπουργού Λίνας Μενδώνη.

Συγκεκριμένα το υπουργείο στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «Η στοχοποίηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη έχει ξεπεράσει τα όρια της αντιπολιτευτικής κριτικής. Είναι δολοφονία χαρακτήρος. Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησής του δεν έκανε απολύτως τίποτε για τον πολιτισμό, στα δύο σχεδόν χρόνια που βρίσκεται στην αντιπολίτευση αναλώνεται σε fake news στην προσπάθειά του να ακυρώσει τα έργα τα οποία γίνονται».

Στη συνέχεια προσθέτει πως «Τα έργα στην Ακρόπολη τον έχουν ξεπεράσει. Αυτό είναι το μήνυμα από τους επισκέπτες του χώρου. Όσο ο χώρος ήταν κλειστός είχαν περιθώριο για ασύστολα ψέματα και διαστρεβλώσεις. Τώρα ΟΧΙ».

Τέλος, καταλήγει λέγοντας πως «Καμία πινακίδα δεν θα αναρτηθεί επί του Βράχου της Ακροπόλεως. Δίνονται στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των πινακίδων, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα αναρτηθούν εντός των επομένων ημερών».

Παρακάτω ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Τσίπρα

Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μεταχρονολογημένο πρωταπριλιάτικο αστείο. Δυστυχώς όμως είναι αλήθεια. Αφού η κα Μενδώνη...

Δημοσιεύτηκε από Alexis Tsipras στις Τρίτη, 6 Απριλίου 2021

Εδώ μπορείτε να δείτε την πινακίδα

Image

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Νέα Δημοκρατία #ΣΥΡΙΖΑ #Ακρόπολη