ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26/04/2021 23:11

Νέα Δημοκρατία κατά Τζανακόπουλου: Απειλεί ανοιχτά με εκκαθαρίσεις στο δημόσιο

Η Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε τα «πυρά» της κατά του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Τζανακόπουλου, λόγω των δηλώσεών περί κομματικών εκκαθαρίσεων στο δημόσιο

Νέα Δημοκρατία κατά Τζανακόπουλου: Απειλεί ανοιχτά με εκκαθαρίσεις στο δημόσιο
Νέα Δημοκρατία κατά Τζανακόπουλου: Απειλεί ανοιχτά με εκκαθαρίσεις στο δημόσιο
Ανάγνωση:

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της εξαπολύει τα «βέλη» της κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου και για τις δηλώσεις που έκανε σε εκδήλωση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ ο κ. Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «εστίες εξουσίας στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης που θα πρέπει να εκκαθαριστούν».

Τι ανέφερε στη δήλωσή του ο Τζανακόπουλος

Στην ανακοίνωσή της η «γαλάζια παράταξη» σημειώνει χαρακτηριστικά πως «Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζανακόπουλος απειλεί με εκκαθαρίσεις στο δημόσιο στην περίπτωση που το κόμμα του βρισκόταν ξανά στην κυβέρνηση. «Υπάρχουν αυτονομημένες εστίες εξουσίας στο εσωτερικό της δημόσιας διοίκησης που θα πρέπει να εκκαθαριστούν» δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας σε κλειστή κομματική εκδήλωση».

Στη συνέχεια προσθέτει πως «οι δηλώσεις του κ.Τζανακόπουλου, στη γραμμή Τσιπρα-Πολάκη περι ελέγχου των αρμων της εξουσίας, παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές εποχές ολοκληρωτικών καθεστώτων. Δείχνουν όμως το πώς σκέφτονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και αποκαλύπτει τι συζητούν πίσω από τις κλειστές πόρτες».

Τέλος καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «Όλα αυτά παραπέμπουν σε σταλινικές και διχαστικές αντιλήψεις που δεν έχουν καμία σχέση με τη δημοκρατία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ