Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για την πολύνεκρη τραγωδία στο Ισραήλ με τους (τουλάχιστον) 44 νεκρούς και του πάνω από 100 τραυματίες στο Όρος Μερόν, κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής. 

Λυπημένη και σοκαρισμένη από την είδηση του τρομερού δυστυχήματος δηλώνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μέσω Twitter, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τον Πρόεδρο του Ισραήλ, Ρουεβέν Ριβλίν, τις οικογένειες των θυμάτων και τον ισραηλινό λαό για την απώλεια αθώων ζωών.

https://twitter.com/PresidencyGR/status/1388054029926817797?ref_src=twsrc^tfw

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την τραγωδία. «Οι σκέψεις μας σήμερα είναι με τον λαό του Ισραήλ. Εκ μέρους του λαού της Ελλάδας, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων του τραγικού ατυχήματος στο#MountMeron. Σας ευχόμαστε θάρρος και δύναμη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς», αναφέρει ο πρωθυπουργός.

https://twitter.com/PrimeministerGR/status/1388087938412646400?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA