Μενού
  • Α-
  • Α+

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης κάνει λόγο για 11.211 νεκρούς από κορονοϊό, επιρρίπτοντας ευθύνες «τουλάχιστον για τους μισούς» στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων και την κυβέρνηση, αναφέρεται στο συνολικό ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων που φτάνει στο 11% του πληθυσμού και, εκφράζοντας τη σιγουριά ότι το ερχόμενο φθινόπωρο θα γίνουν εκλογές, τονίζει πως «η λαϊκή εκδίκηση στην κάλπη που έρχεται τον Οκτώβρη θα είναι τεράστια!».

Αναλυτικά η ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν θα κουραστώ να το γράφω: Σήμερα φτάσαμε δυστυχώς τους 11.211 θανάτους από την πανδημία!! Για τους μισούς τουλάχιστον έχει απόλυτη ευθύνη η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και η κυβέρνηση Μητσοτάκη που δεν φέρνει εδώ και 6 μήνες που είναι διαθέσιμες τις θεραπείες των μονοκλωνικών αντισωμάτων! Σκεφτείτε μόνο :Να ήμασταν εμείς κυβέρνηση και πέντε μήνες μετά την έναρξη των εμβολιασμών να είχαμε εμβολιάσει μόνο το 11% του πληθυσμού,να μην είχαμε φέρει τις θεραπείες και να είχαμε 11.211 νεκρούς.

Τα ΜΜΕ της διαπλοκής θα είχαν απευθείας συνδέσεις με τα νεκροταφεία, οι οθόνες θα είχαν πλημμυρίσει φέρετρα, θα είχαμε ζωντανές συνδέσεις έξω από ΜΕΘ με συγγενείς να κλαίνε που δεν βρίσκουν κρεβάτι οι ασθενείς τους και να καταριούνται εμένα που δεν φέρνουμε τις θεραπείες να σωθεί ο κόσμος.

Τώρα, ευλογάνε τον «Μωϋσή» τον Κικίλια και τον Τσιόδρα και χωνεύουν τα δεκάδες εκατομμύρια των λιστών Πέτσα κλπ κλπ. Έχετε πιάσει πάτο και η λαϊκή εκδίκηση που έρχεται τον Οκτώβρη στην κάλπη θα είναι τεράστια», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ : Σήμερα φτάσαμε ΔΥΣΤΥΧΩΣ τους 11.211 ΘΑΝΑΤΟΥΣ από την Πανδημία!! Για τους μισούς...

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA