Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατάργηση του ορίου των 100 ατόμων για τις δεξιώσεις σε κτήματα και τους γάμους θα εισηγηθεί ο  υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων η οποία θα συνεδριάσει την Τετάρτη. «Το όριο των 100 ατόμων δεν έχει νόημα όταν δεν ισχύει στα εστιατόρια» είπε χαρακτηριστικά. Είπε επίσης ότι θα εισηγηθεί να υπάρξει μουσική αλλά όχι χορός στην πίστα. Υπενθύμισε πως η πανδημία του κορονοϊού είναι ακόμα εδώ, και τόνισε «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κάνουμε ένα πισωγύρισμα». 

Διαβάστε ακόμη: ΕΣΥ: Έρχονται 4.000 προσλήψεις νοσηλευτών - Εντός του έτους η προκήρυξη

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό AΝΤ1 ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπήρξαν εικόνες χαλάρωσης μετά το άνοιγμα και τόνισε ότι σε τρεις εβδομάδες θα είμαστε σε ένα καλό επίπεδο. 

Μέσα σε 4 εβδομάδες τα ποσά για την ενίσχυση των καταστημάτων εστίασης

Ακόμα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι οι καταστηματάρχες της εστίασης που θα κάνουν επιτυχώς μία δήλωση θα πάρουν το ποσό της ενίσχυσης μέσα σε 4 εβδομάδες. Για την ενίσχυση του τουρισμού συμπλήρωσε ότι μπορεί και σήμερα να έρθει η έγκριση του προγράμματος από τις Βρυξέλλες.

Τέλος, σημείωσε ότι μόλις το ποσοστό των εμβολιασμένων με μια δόση εμβολίου φτάσει στο 50% τότε θα ανοίξουν και οι εσωτερικοί χώροι στην εστίαση

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA