Μενού
  • Α-
  • Α+

Το σχέδιο «Ελευθερία» εξελίσσεται στη χώρα μας με τους εμβολιασμούς να έχουν ξεπεράσει τα 5 εκατ. και ήδη περισσότεροι από 1.8 εκατ. πολίτες έχουν ήδη εμβολιαστεί πλήρως. Η πορεία των εμβολιασμών αλλά και η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα θα είναι το βασικό θέμα συζήτησης του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στη σημερινή συνάντησή του με τους εκπροσώπους των κομμάτων.

Διαβάστε ακόμη: Σχέδιο Ελευθερία: Το επίτευγμα του Βασίλη Κικίλια και οι 5 εκατομμύρια εμβολιασμοί σε χρόνο ρεκόρ

Ο κ. Κικίλιας θα παρουσιάσει τα νέα δεδομένα, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης των κοινοβουλευτικών κομμάτων για τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.

Στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας στις 14:00, θα συμμετέχουν η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο Καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Κυριάκος Μητσοτάκη: Συνεχίζουμε με στόχο την Ελευθερία

«Χθες η Ελλάδα έσπασε το φράγμα των 5.000.000 εμβολιασμών» σημείωσε στο Twitter ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σχολιάζοντας την επιτυχημένη πορεία της επιχείρησης Ελευθερίας για τον εμβολιασμό ενάντια στον κορονοϊό, ανέφερε πως 3.280.000 πολίτες έχουν ήδη λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου, ενώ εξ αυτών 1.810.000 είναι πλέον πλήρως εμβολιασμένοι.

«Συνεχίζουμε με γρήγορους ρυθμούς προς το στόχο μας: την Ελευθερία!», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA