ΠΟΛΙΤΙΚΗ
09/06/2021 11:48

ΝΔ για υπόμνημα Παππά: Ένοχη σιωπή και λευκή πετσέτα Παππά σε Καλογρίτσα

Ο κ. Παππάς έλαβε το μήνυμα του Χρήστου Καλογρίτσα και αντί απαντήσεων στις βαρύτατες καταγγελίες για μεθοδευμένη απόπειρα χειραγώγησης του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών επέλεξε δια τυπικού υπομνήματος την «ένοχη» σιωπή απέναντι στις προκλήσεις του επιχειρηματία και τα sms για τον «Νίκο μου! Λεβέντη μου! Καμάρι μου!»

ΝΔ για υπόμνημα Παππά: Ένοχη σιωπή και λευκή πετσέτα Παππά σε Καλογρίτσα
Ο Νίκος Παππάς (πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Ο κ. Παππάς έλαβε το μήνυμα του Χρήστου Καλογρίτσα και αντί απαντήσεων στις βαρύτατες καταγγελίες για μεθοδευμένη απόπειρα χειραγώγησης του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών επέλεξε δια τυπικού υπομνήματος την «ένοχη» σιωπή απέναντι στις προκλήσεις του επιχειρηματία και τα sms για τον «Νίκο μου! Λεβέντη μου! Καμάρι μου!».

Διαβάστε ακόμη: Υπόμνημα Παππά στην Προανακριτική: Αβάσιμες και παντελώς αναπόδεικτες οι κατηγορίες σε βάρος μου

Ως «ένοχη» σιωπή απέναντι στις βαρύτατες καταγγελίες για μεθοδευμένη απόπειρα χειραγώγησης του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, τα SMS, τα e-mail και τις μυστικές συναντήσεις στο Μαξίμου που κατατέθηκαν στην Προανακριτική, ερμηνεύουν πηγές της Κ.Ο. της ΝΔ το έγγραφο υπόμνημα που κατέθεσε ο Νίκος Παππάς στην Προανακριτική Επιτροπή, σχολιάζοντας δηκτικά πως ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ έλαβε το… μήνυμα του Χρήστου Καλογρίτσα και αντί απαντήσεων έριξε «λευκή πετσέτα» στον επιχειρηματία.

Πηγές της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας σημειώνουν χαρακτηριστικά τα εξής:

Λευκή Πετσέτα Παππά σε Καλογρίτσα

«Νίκο μου! Λεβέντη μου! Καμάρι μου!» αποκαλούσε ο σύντροφος Καλογρίτσας τον πρώην υπουργό Επικρατείας κ. Νίκο Παππά, αλλά ο ίδιος κ. Παππάς επέλεξε να μην απαντήσει στις προκλήσεις του.

Αντί να παρουσιαστεί στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής και να απαντήσει στις βαρύτατες κατηγορίες που του καταλόγισε ο κ. Καλογρίτσας, καταθέτοντας έγγραφα και επικοινωνίες email & SMS που περιλάμβαναν διαδρομές χρημάτων, παρένθετα πρόσωπα, κρυφές ιδιοκτησίες μέσω εξειδικευμένων δικηγόρων Off -Shore, μυστικές συναντήσεις στο Μαξίμου και εν τέλει μεθοδευμένη απόπειρα χειραγώγησης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, ο κ. Παππάς, κατέθεσε δια του δικηγόρου του ένα τυπικό υπόμνημα με το οποίο δεν απαντά σε τίποτα.

Ούτε κουβέντα για τους διαλόγους με τον κ Καλογρίτσα. Καμία αναφορά στα επίμαχα μεταξύ τους μηνύματα που ο κ. Καλογρίτσας κατέθεσε. Ούτε λέξη για τον Αρτεμίου. Τίποτα για τις κλεισμένες από εκείνον συναντήσεις του κ. Καλογρίτσα με επιχειρηματίες.

Για αυτά σιωπή.

Προφανώς ο κ. Παππάς έλαβε το μήνυμα του κ. Καλογρίτσα. Υπάκουσε στις επιθυμίες του για να αποφύγει νέες πιθανές αποκαλύψεις.

Τελικά, ο κ. Παππάς αντί των απαντήσεων επέλεξε την ένοχη σιωπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ